Bux X VS Bux Zero – 6 Opmerkelijke Verschillen

Bux X VS Bux Zero – 6 Opmerkelijke Verschillen

Bux X VS Bux Zero? Met De Bux App kun je eenvoudig beleggen. Of je nu in CFD’s, in aandelen, crypto, goud, valuta of olie wilt beleggen. Met Bux doe je dit gemakkelijk en snel. Beleg in Amazon of Bitcoins. Of wat dacht je van de euro? Download Bux Zero en start direct met (gratis) beleggen.

bux

Op deze pagina lees je

  • de tarieven van BUX
  • Hoe werkt BUX
  • Verschillen tussen de Apps
  • Ervaringen

Hoe werkt Bux X?

Kies je Voor Bux X of Bux Zero? Op deze pagina lees 6 opmerkelijke verschillen tussen Bux X en Bux Zero. Na het lezen van dit artikel weet je het verschil tussen de twee apps en kun je direct beginnen met beleggen. Of je nu voor echt geld wilt spelen of eerst met nepgeld wilt proberen; Bux maakt het mogelijk. Downloaden van Bux Zero kan via mobiel, laptop én tablet!

Met meer dan 2 miljoen actieve gebruikers is GETBUX een van de grote spelers. Lees de ervaringen van gebruikers en wat de  6 grootste verschillen tussen Bux X of Bux Zero zijn. Ben jij er klaar voor om je geld te laten groeien? Investeren helpt hierbij.

Beleggen met Bux

 • Bux Zero of Bux X?
 • De Kosten van Bux
 • Bux Crypto
 • Hoe Werkt de Bux App

reclame bux

Verschillen tussen Bux X en Bux Zero 

Je vraagt je misschien af wat de verschillen zijn tussen Bux X en Bux Zero. Op deze pagina vind je het antwoord op je vraag. Je leest de grootste verschillen tussen de twee apps. In deze blog krijg je uitleg in beleggen met Bux Zero en Bux X

Bux X Uitleg

CFD Trading (Contracts For Difference) Je bent dus geen eigenaar van een stukje van het bedrijf maar je koopt in feite een contract voor een bepaalde prijs, je gaat vervolgens speculeren op wat de koers gaat doen.

verschillen-tussen-bux
bux x en zero verschillen

Dit is meer gebaseerd op korte termijn handelen. Je kunt b.v. short gaan (speculeren dat de prijs omlaag gaat). Je kunt met mulipliers beleggen waarbij je je inleg verdubbeld.

Aandelen kopen

De producten in de bux X app zijn aandelen van EU en US, grondstoffen, Crypto-currency, futures en valuta. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als KLM, Heineken, Louise Vuitton, Shell, ING, Apple, Amazon, Netflix aandelen en Tesla

Of zet geld in op Goud; iets wat volgens insiders altijd stijgt. Download de Bux App.

goud aandelen

Bux Zero Uitleg

Je koopt echte aandelen (je bent eigenaar van een stukje van het bedrijf). Het is meer gebaseerd op lange termijn investeringen. Uitgaande van minimaal een jaar tot een aantal jaren.

De Bux Zero app is beschikbaar in Nederland, Duitsland, Belegie, Oosterijk en Frankrijk. Je kunt dus ook aandelen kopen van bedrijven die in deze landen op de markt actief zijn

beleggen

Via Zero Order kun je commissievrij beleggen (Zero Order). Er zijn binnen Bux zero die soorten ordertypes; Markt orders, Limiet orders en Zero orders.

Bux Crypto Uitleg

Enige platform wat géén app is. Je kan makkelijk cyrptocurrencies traden en opnemen, hebben een eigen bux token. Dit is dus voor op de PC of Laptop.

Ervaringen met BUX:

Waarom Bux X

Bux X is de laatste jaren flink gegroeid en meer dan 2 miljoen consumenten gebruiken de app. Aanmelden bij Bux is een eitje. Binnen een paar minuten heb je een account en kun je beginnen met handelen.

Vooral tijdens de corona crisis is het goed om juist nu je geld te investeren in beleggen. Markten schommelen en hierdoor kunnen de winstmarges groter zijn.

bux app

Hoe werkt bux?

Tegenwoordig hoef je niet meer naar de bank om te kunnen beleggen. Door de digitaliseren is dit allemaal veel makkelijker geworden. Je kunt gewoon met je mobieltje een account aanmaken. Dit doe je in de Bux App.  installeer hier de bux x app

uitleg hoe werkt bux app

Met nepgeld spelen

Na je aanmelding kun je als je wilt beginnen om gratis met bux te beginnen en speculeer je met nepgeld. (Je kunt hier geen geld mee verdienen). Je krijgt dan virtueel geld waarmee je kunt oefenen en zodoende spelenderwijs leert beleggen met BUX.

Geld storten op Bux

Of je kiest ervoor om direct een storting te doen. Dit kan makkelijk via iDEAL. Na storting kun je beginnen met inleggen. Een klein bedrag maar ook grote bedragen zijn mogelijk. Vervolgens kun je dagelijks de koers bijhouden en zien of je winst of verlies maakt. Download de Bux App.

Uitbetalen

Heb je een leuk bedrag in de pocket en wil je uitbetalen? Dan kun je direct je aandelen verkopen en het geld innen. Vervolgens kun je saldo laten uitbetalen en binnen enkele werkdagen staat het geld op je rekening. Wat overigens erg snel is vergeleken met andere brokers.

geld uitbetalen bux

Wil je meer te weten te komen over wat beleggen is? dan kun je je makkelijk verdiepen via beleggen.nl

Video waarin bux van begin tot eind word uitgelegd hoe het werkt

https://www.youtube.com/watch?v=DpieKNJULqY&t=5s

Beleggen is slim

Door op verschillende manieren slim om te gaan met je inkomen kun je je geldflow vergroten. Dit doe je o.a. door geld te investeren in Bux X. Door verschillende inkomenstromen te creëren zorg je dat je financieel vrijheid ervaart en de kans op rijkdom vergroot.

Regelmatig RTL Z kijken om de koers in de gaten te houden en snel en eenvoudig via je gsm op de actuele wisselkoers in te springen.

Multiplier gebruiken

Wist je dat 80% van de rijke mensen rijk zijn geworden door te speculeren met hun geld? Je hoeft geen duizenden euro’s in te leggen. Je kunt makkelijk met een paar tientjes per maand starten en er een verdubbelaar op gooien, dit noemen ze ook wel een multiplier.

Zelf ben ik begonnen met beleggen nadat ik het boek had gelezen van Rich Dad Poor Dad van Robert Kiyosaki’s. In zijn boek legt hij uit hoe de welvaartspilaren werken en hoe je door bewust je geld te spreiden financiele vrijheid creëert. Ook op langzaamrijker.nl vind je meer info over dit topic

rich dad poor dad

Als je bijvoorbeeld 50 euro inlegt met een miltiplier van b.v. 15x  is je inleg; 50 euro. dan beleg je met 750 euro. Dit maakt dat je dan sneller en meer winst kunt maken maar ook verlies. Maar life is all about taking risk. Of niet? Download Bux App.

Bekijk ook eens waarom glasvezel internet zo snel is

Reclame Bux X

Wie is bux?

Getbux.nl is gevestigd in Amsterdam en is geregistreerd bij de KVK. Ze hebben hun eerste APP gelanceerd in 2014 en heeft meer dan 2 miljoen gebruikers door heel europa met biljoenen euro’s aan transacties.

Je kunt ervan uitgaan dat Bux X betrouwbaar is en zoals elk financiele instelling onder toezicht staat van de financiele sector. Kijk op afm.nl voor meer informatie over toezicht op de financiele markt.

Bux op wiki

Eén gedachte over “ Bux X VS Bux Zero – 6 Opmerkelijke Verschillen

 1. Hoi Hoi, mijn ervaringen met de Bux X zijn goed. Het klopt inderdaad dat je makkelijk en snel kunt kopen en verkopen. Als je via de bux x app inlogt krijg je direct aanbiedingen van mogelijke producten te zien waarin je kunt investeren. Ik had met iDeal een betaling gedaan en kon direct beginnen met beleggen. Ik hoop dat mijn aandelen gaan groeien. Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.