Overstappen van Ziggo naar Kpn Glasvezel

overstappen van ziggo naar kpn glasvezel

Wil je weg bij Ziggo en Overstappen van ziggo naar kpn glasvezel? Veranderen van provider gaat snel en makkelijk met de overstapservice. Bespaar ruim 200 euro per jaar! Actie:

 

12 maanden internet en tv bij KPN voor maar 35 euro. Of je nu 100mb, 1gbt/s glasvezel wilt, Alle pakketten een jaar lang voor maar 35 euro euro!

Ga direct naar KPN.com

 

 

Wat is het beste? Ziggo of KPN? Hoe werkt overstappen? En wat kost overstappen? Op deze pagina lees je alles over overstappen van ziggo naar kpn.

 

overstappen naar kpn

Overstappen is zo gepiept.

Overstappen Internet & TV? De onderlinge concurrentie met de internetproviders is nog nooit zo groot geweest. Met het vrijkomen van nieuwe glasvezelverbindingen en nieuwe contracten met de sportzenders VIAPLAY, wordt het voor de consument steeds aantrekkelijker om overstappen van provider. Overstappen met een cadeau

Overstappen KPN 

Met Glasvezel van kpn heb je razendsnel internet. Wist je dat Kpn het meest betrouwbare internet heeft? Of je nu alleen internet wilt of het Alles-in-1 pakket, je kiest precies het abonnement dat bij jou past. Tegenwoordig is Ziggo niet perse sneller dan kpn. Met het glasvezelnetwerk maakt kpn een come-back. Lees hier Alles over overstappen op glasvezel
informatie overstappen internet

Of je nu video’s wilt streamen, muziek wilt luisteren of mails wilt versturen. Met Glasvezel van ziggo en kpn doe je dit supersnel. Hoe snel is glasvezel, wat zijn de kosten? En wat zijn de verschillen? Of ga direct internet en tv vergelijken voor de beste prijs

overstappen van ziggo naar kpn

Hoe werkt overstappen van Ziggo naar KPN Glasvezel?

 1. Bezoek de pagina glasvezel op kpn.nl
 2. Bestel het glasvezelabonnement dat bij jou past
 3. Geef bij het aanmelden aan dat je wilt overstappen van ziggo
 4. Geef je opzegdatum door, en kpn zorgt dat je moeiteloos overstapt.

Stap nu over op kpn glasvezel

waarom overstappen naar kpn
een van de redenen waarom overstappen naar kpn een goede keuze is

Waarom zou je overstappen van Ziggo naar KPN?

 • Het is voordeliger (je bespaart ruim 500 euro per jaar!)
 • Het netwerk van KPN is stabiel
 • Kpn is uitgeroepen tot beste klantenservice 2021

Hoelang duurt overstappen van ziggo naar glasvezel?

Uit ervaringen blijkt dat Overstappen ongeveer 14 dagen duurt. (Soms is dit een aantal dagen sneller).  Afhankelijk van je huidige contract bij ziggo, heb je een 1 maand opzegtermijn. Wil je alles weten over overstappen? Op overstappenvanprovider.nl lees je alle tips en trics 

Wat is beter internet? KPN of Ziggo?

Uit testen van de consumentenbond blijkt dat KPN over een stabiel netwerk beschikt, en scoort hiermee een 8,1


Als je gaat overstappen van ziggo naar kpn glasvezel dan zie je in dit filmpje hoe glasvezel werkt. Erg interessant om te zien waar dat razendsnelle internet vandaan komt:

Handige informatie tijdens het overstappen

Tijdens het overstappen naar kpn glasvezel dien je met een aantal dingen rekening te houden. Je voorkomt dubbele kosten door de juiste overstapdatum aan te geven. elke internetprovider hanteert 1 maand opzegtermijn. Je geeft altijd de datum door 30 dagen in de toekomst. Ook is het belangrijk dat je niet binnen je jaarcontract zit, anders krijg je een afkoopsom voor het resterende jaar. 

hoelang duurt overstappen

Voorwaarden overstappen

Na een jaar ben je contractsvrij. Let wel op, ook hier zitten een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo geldt bij ziggo dat als je verhuisd, of een nieuw tv kastje krijgt, jouw abonnement opnieuw verlengd wordt met een jaar. Overstappen van ziggo naar KPN is daarom een goede keuze. Dit soort randvoorwaarden heeft kpn niet, kpn is transparant en eerlijk met de producten die zij aanbieden. overstappen internet en tv

Voordelen overstappen naar KPN:

 1. Overstappen met een cadeau
 2. Jaarlijks ruimte om korting te vragen
 3. Een ijzersterk netwerk
 4. Extra korting als je ook mobiel hebt
 5. Gratis zenderpakketten

Stap nu over op kpn glasvezel

ziggo vs kpn glasvezel overstapservice
Bekijk glasvezel aanbod van kpn

Internet overzicht

 • Glasvezel VS Kabel
 • Wat kost glasvezel
 • Welke bedrijven bieden glasvezel aan
 • Ziggo Versus Kpn

 

Kpn Super Wifi

Verschillen tussen Glasvezel en Kabel

Het verschil tussen glasvezel en kabel? Ruim 900Mbits per seconde. Stap vandaag nog over naar het Kpn glasvezel netwerk. Dit kun je bij kpn zelf doen, maar ook bij T-mobile Thuis ook zij bieden glasvezel aan. Niet alleen voor de snelheid maar ook voor de prijs kies je voor een glasvezelverbinding. Kijk direct of glasvezel ook op jouw adres mogelijk is. Na het lezen van dit artikel weet je de verschillen in snelheid, prijs en kwaliteit. overstappen van ziggo naar kpn glasvezel doe je snel en eenvoudig.

Overstapinformatie 

Benieuwd naar informatie over overstappen? Op overstappenvanprovider.nl vind je veel informatie. Wist je dat kpn en ziggo gebruik maken van COIN Overstapservice (een overkoepelende organisatie om overstappen van internet en tv makkelijk te maken)

Vergelijking Snelheid en prijs van Kpn Versus Ziggo. 

kpn Hussel Internet Ziggo Internet Max
Netwerk Glasvezel Kabel
Downloadsnelheid 500 Mbit/s 500 Mbit/s
Uploadsnelheid 500 Mbit/s 40 Mbit/s
Prijs 55,- /mnd 66,50 /mnd
Verplicht tv? Nee, bij kpn Hussel bepaal je zelf of je tv neemt en zit je nergens aan vast Ja, je krijgt bij Ziggo altijd tv, ook als je dit niet gebruikt

Nieuwkomer T-mobile Thuis biedt al Glasvezel aan vanaf 35 euro! Met klantvoordeel zelfs 30 euro!


verschillen glasvezel kpn en ziggo

Wat is Glasvezel eigenlijk?

Vezel van glas, zo dun als haar. Deel data met het snelheid van het licht. Een techniek dat al meer dan 50 jaar bestaat. In de jaren 60 ontwikkelde Charles Kao een techniek waarmee hij licht door dunne vezels van glas transporteerde. Door het toevoegen van lasers kwam deze internet-technologie tot stand en werd een baanbrekende oplossing voor datatransport.

Bekijk hier hoe overstappen nou precies werkt, wat kun je verwachten en waar hou je rekening mee? 

Benieuwd hoe glasvezel wordt aangesloten op uw woning? In een kort filmpje van KPN Netwerk wordt uitgelegd hoe glasvezel aangelegd wordt in uw woning. Razendsnel internetten met het netwerk van Kpn. 

De techniek wordt gebruikt voor ons dagelijkse gebruik van internet.  Onderstaande afbeelding geeft aan waar glasvezel mogelijk is. Wil je het exact weten? Doe dan hier de postcodecheck bij Kpn of T-mobile Thuis. Onlangs heeft t-mobile thuis ook glasvezel in loosduinen en seghbroek aangelegd.

glasvezel kaart

Welke bedrijven bieden glasvezel aan?

Waar kan ik glasvezel aanvragen? Op dit moment kun je glasvezel krijgen bij b.v. ziggo en kpn. Maar ook bij T-mobile Thuis kun je een postcodecheck doen voor glasvezel. Heb je bijvoorbeeld kpn of t-mobile mobiel, dan krijg je extra klantvoordeel op je internetabonnement en kun je voordelig internetten via het glasvezelnetwerk.

supersnel internet wifi

Is glasvezel echt zo snel?

Hoe snel glasvezel is? Ruim 1Gbit per seconde, dat is ruim 10x zo snel dan de snelste mogelijke kabelverbinding, dsl. Niet voor niets wordt glasvezel internet van de toekomst genoemd.

Bekijk de aanbiedingen van T-mobile Thuis

Wat kost Glasvezel?

bij T-mobile thuis heb je al een internet glasvezel abonnement vanaf 25* euro per maand.  Bij kpn is dit vanaf 35 euro per maand. De kosten voor glasvezel zijn dus per bedrijf verschillend, de prijzen veranderen ook zo nu en dan.

glasvezel kosten overzicht

Regelmatig vind je leuke acties met bijvoorbeeld 3 of 6 maanden korting als je jezelf aanmeld. Glasvezel hoeft helemaal niet duur te zijn, het is ook niet duurder dan dsl maar is qua prijs hetzelfde. U betaalt hetzelfde voor zowel glasvezel als dsl. Bekijk kpn op youtube

*klantvoordeel T-mobile thuis, bij een mobiel abonnement krijg je 5 euro korting op je tmobile thuis abonnement.

kpn internet aanbieding

Ziggo Versus KPN

Ziggo & kpn zijn de grootste aanbieders binnen Nederland die internet, tv en bellen aanbieden. Bij een alles in 1 pakket kun je bij beide providers terecht. Maar welke is het beste? Ziggo Versus Kpn.  Zowel bij kpn en ziggo krijg je voordelig internet. In de vorm van korting, extra data of maandelijkse korting op het abonnement.  Beiden bieden ze ook extra tv zenders aan als je klant wordt., Heb je een groot gezin dan kun je vanwege de snelheid bij ziggo terecht, maar dat is niet altijd meer het geval omdat kpn gebruik maakt van een eigen glasvezelnetwerk. Begin hier met Glasvezel Internet Vergelijken

ziggo vs kpn glasvezel mogelijkheden

Doe hier de Ziggo Glasvezel Check