Telegraaf Digitaal Abonnement

Een Telegraaf  digitaal abonnement is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de tijdperk van digitalisering. De krant lezen doe je op de computer, iPad, laptop of op je iPhone in de Telegraaf APP. Bekijk hier  exclusieve Telegraaf aanbiedingen


Ga bijvoorbeeld voor een weekend of digtaal abonnement. Als je alleen de papieren zaterdagkrant wilt ontvangen, kan dat ook! op deze pagina lees alles over de soorten telegraaf abonnementen inclusief actuele prijzen. Bekijk hier alvast een  exclusieve Telegraaf aanbieding

 ‘Wat kost een abonnement op de telegraaf?’

Dit is geheel afhankelijk welk abonnement je kiest. De kosten voor de zaterdageditie van de telegraaf zijn weer anders dan een weekendabonnement.  Vind je het bijvoorbeeld alleen fijn om op zaterdag de krant te lezen dan betaal je slechts 13,31 per maand. Dit is inclusief telegraaf digitaal, vrouw en vrij.

Aanbieding op de Telegraaf

Profiteer direct van scherpe actietarieven  1 jaar bij een nieuw abonnement op De Telegraaf: voor slechts 5 euro 65 per week leest u de krant een jaar lang op papier én digitaal via uw tablet, pc en telefoon. Bekijk de Kosten van telegraafabonnementen

Zaterdag abonnement

Zak lekker weg in je luie stoel met het zaterdag abonnement van de telegraaf. Of je nu elke dag de krant digitaal wilt lezen of heerlijk thuis terwijl je een kop koffie drinkt. Op deze pagina vind je een  exclusieve aanbieding die aansluit op jouw behoeften.

De korting van een abonnement staat standaard op een 3 jarig abonnement. Hierdoor betaal je wekelijks minder voor je telegraafabonnement. Wil je toch liever een 1 of 2 jarig abonnement, kies dan onderaan aan de pagina “STEL JE EIGEN KORTING SAMEN’. Hier kun je de duur van het abonnement aanpassen. Bekijk de actuele kortingen van de telegraaf

zaterdag abonnement telegraaf

Tegenwoordig kun je dus met Telegraaf Premium digitaal de krant lezen. Je leest het nieuws al vanaf 1,07 per week. Wil je alleen het weekendabonnement op de telegraaf dan is er de heerlijk ruikende krant op zaterdag. Lees verder om te zien welke aanbiedingen de telegraaf momenteel te bieden heeft. Op deze pagina vind je de best mogelijke prijzen die je nergens goedkoper vind.

PDF met Exclusieve : Telegraaf Aanbiedingen

telegraaf digitaal aanbieding zaterdag
aanbieding telegraaf digitaal

De Digitale editie lezen kan met Telegraaf Premium. Maar vergeet natuurlijk niet de heerlijke ruikende papieren krant voor elke dag, óf alleen op zaterdag. Een platform waarbij je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Via deze pagina kun je profiteren van 4 verschillende abonnementen:

De papieren krant, het zaterdag abonnement, digitaal abonnement en weekendabonnement + digitaal van de Telegraaf. >Bekijk de prijs op  telegraaf.nl abonnement

In dit artikel lees je:

 • Welke abonnementen mogelijk zijn
 • Wat kost de telegraaf 
 • Of je een Digitaal abonnement kunt delen
 • Een speciale aanbieding voor u persoonlijk
 • Wat de zijn voordelen van een digitaal abonnement
 • àlleen de zaterdag krant (weekendabonnement)
telegraaf digitaal
telegraaf digitaal op alle apparaten beschikbaar

korting op www.telegraaf.nl/aanbieding

Je krijgt direct toegang tot de online omgeving waar je met je PC, Telefoon of tablet apparaat het nieuws kunt lezen. Op deze pagina zie je actuele aanbiedingen en kun je de kosten bekijken van een abonnement op de Telegraaf. www.telegraaf.nl/aanbieding  voor actueel en een scherp aanbod.

Aanbieding op telegraaf digitaal abonnement

telegraaf digitaal
telegraaf digitaal abonnement

Je vraagt je misschien af waar je een telegraaf digitaal abonnement kunt afsluiten? Het antwoord op deze vraag is dat je dat op ieder moment online kunt doen.

De Telegraaf is een dagblad dat in 1893 is opgericht en landelijk 6 dagen per week de krant verspreidt. Naast de krant is er ook de Telegraaf Privé en Sport. Ook beschikt de telegraaf over een digitaal abonnement, de PREMIUM. Voor op de iPad bijvoorbeeld.

Telegraaf digitale abonnement sluit je makkelijk af op de website van de telegraaf. Ook via Youtube kun je op de hoogte blijven van nieuwtjes en dagelijkse updates.  Bekijk de Telegraaf op Youtube

Volg de TELEGRAAF op Facebook.com

of blijf op de hoogte via de laatste tweets op het twitteraccount van de Telegraaf Media Groep

Korting op de krant

Ga je liever voor een proefabonnement van de telegraaf? 4 of 13 weken op proef? Alles is mogelijk. Er is voor elk wat wils want er zijn 4 verschillende abonnementsvormen. 

telegraaf abonnement nemen

Digitaal abonnement krant delen

Je vraagt je misschien af op hoeveel apparaten je de digitale krant van de telegraaf kunt lezen? Het antwoord hierop is dat je op alle apparaten de krant kunt lezen en kunt delen met huisgenoten/familie.

Je kunt de krant helaas niet met vrienden delen omdat het per ip adres gaat. Wel als u met vakantie gaat krijgt u de mogelijkheid om deze op uw vakantiebestemming te lezen

De telegraaf media is te lezen op iPad, Telefoon, Laptop en desktop.

Extra korting pakken bij telegraaf digitaal 3 jaar

Telegraaf kun je afsluiten voor 1,2 of 3 jaar. Bij Telegraaf Digitaal 3 jaar ontvangt u een hoge korting.

Het eerste abonnement van de Telegraaf die we hier bespreken is de dagelijkse papierenkrant;

Telegraaf Abonnement Papieren Krant + Digitaal

 • – Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op telegraaf.nl en in de app
 • – Dagelijks de digitale versie van de papieren krant
 • – Elke zaterdag VROUW en VRIJ magazine
 • – Extra dikke krant op zaterdag
 • – Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat
 • – Aanbieding alleen geldig voor nieuwe abonnees

De Telegraaf abonnement papieren krant afsluiten? De ouderwetse papieren krant van de telegraaf is toch wel voor hen die niets willen missen. Elke dag het meest uitgebreide laatste nieuws lezen. Zes dagen in de week ontvang je de papieren krant en profiteer je van alle digitale voordelen op mijn telegraaf.nlTelegraaf laten bezorgen

Uiterlijke bezorgtijd van de papieren krant is van maandag tot en met vrijdag 07:00. Op zaterdag is de uiterlijke bezorgtijd om 08:00. Je ontvang VROUW en VRIJ Magazine op zaterdag bij de krant in je brievenbus. De postbode komt altijd op tijd. Via deze pagina pak je een leuke korting op de krant, zo word nieuws lezen nog leuker.

via de ipad, iphone of laptop

Naast de papieren nieuwskrant is er ook de digitale krant en alle artikelen staan ook op telegraaf.nl. Met dit abonnement heb je ook vrij toegang tot de app en kun je hier toegang tot krijgen via de smartphone, tablet, laptop of desktop.

De prijs van dit uitgebreide abonnement is 4,27 per week. Papieren krant abonnement afsluiten

dagelijks papieren krant zaterdag
Dagelijks of alleen op zaterdag de telegraaf

Digitale Telegraaf + Zaterdag krant

 • – Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op telegraaf.nl en in de app
 • – Dagelijks de digitale versie van de papieren krant
 • – Elke zaterdag VROUW en VRIJ magazine
 • – Extra dikke krant op zaterdag
 • – Aanbieding alleen geldig voor nieuwe abonnees

Digitaal lezen en de  Zaterdagkrant

Lees je graag in het weekend? Dan is het Telegraaf zaterdag abonnement zeker iets voor jou. Je ontvangt dan de heerlijk dikke krant op zaterdag, met bijzondere bijlages als VROUW magazine en VRIJ. Zo maak je van ieder weekend, een lekker weekend. En Profiteer ook nog eens van alle voordelen van De Digitale Telegraaf Abonnement. Online lezen van de telegraaf kan 24/7. Op zaterdag is de uiterlijke bezorgtijd 08:00 uur.

vrouw magazine cover
VROUW van de Telegraaf

Vrouw magazine

Je ontvangt tevens VRIJ en VROUW magazine op zaterdag bij de krant in de brievenbus. De Digitale Telegraaf geeft je volledige toegang tot alles wat De Telegraaf op internet te bieden heeft

Maandag t/m zaterdag de online versie van de krant en de meest uitgebreide Telegraaf PREMIUM-artikelen op telegraaf.nl en de app. Ook is Vrouw te vinden op Youtube, bekijk het Vrouw Kanaal op Youtube.

De online editie van de krant is van maandag t/m zaterdag beschikbaar. VRIJ en VROUW magazine zijn tevens online te lezen. Alles van De Digitale Telegraaf is te lezen op smartphone, tablet, laptop en desktop. Vrouw heeft ook een eigen website, namelijk Vrouw.nl

Telegraaf digitaal en Zaterdag is €2,62 per week. Ja ik sluit graag telegraaf digitaal abonnement af

Het digitale abonnement van de Telegraaf.nl (iPad Abonnement)

 • Onbeperkt Premium artikelen lezen op de website en in de app.
 • Dagelijks de digitale versie van de papieren krant
 • Elke zaterdag VROUW en VRIJ magazine digitaal
 • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees

Digitaal Voordeel

Het digitaal abonnement van de telegraaf geeft je volledig toegang tot alles wat De Telegraaf op internet te bieden heeft: Maandag t/m zaterdag de online versie van de krant lezen en de meest uitgebreide telegraaf premium-artikelen op telegraaf.nl en de APP.

De digitale editie online is van maandag tot zaterdag beschikbaar. VRIJ EN VROUW magazine zijn tevens online te lezen. Alles van de digitale telegraaf is te lezen op smartphone, tablet, laptop en desktop.

Telegraaf Digitaal is 1,77 per week. Ja ik wil telegraag digitaal direct afsluiten

telegraaf op de app
via de app lees je jouw favoriete krant

Premium pakket van de Telegraaf.

 • -Onbeperkt premium artikelen lezen op telegraaf.nl én in de APP.
 • Aanbieding is alleen geldig voor nieuwe abonnees

Met het premium abonnement heb je volledig toegang tot alle artikelen, video’s en podcasts op telegraaf.nl en in de nieuws-app. De artikelen zijn de meest uitgebreide artikelen met een geel label op de website en in de nieuws app.

Door in te loggen op mijn telegraaf of in de app met je eigen inloggegevens heb je volledig toegang met jouw smarphone, tablet, laptop en desktop.

Met deze abonnementsvorm heb je geen toegang tot De Digitale Telegraaf, bij een digitaal abonnement van de telegraaf heb je daar wel toegang tot.

De prijs van Telegraaf Premium is 1.04 per week. Ja ik wil Telegraaf Premium Afsluiten

De Telegraaf op YouTube

 

 

Wist je dat de telegraaf ook een eigen wikipedia pagina heeft? Bekijk de telegraaf op wikipedia

Een krant om te lezen is altijd prettig omdat je dan altijd op de hoogte bent van het actuele nieuws, lokaal maar ook wereldwijd. Niet voor niets bestaat de telegraaf al meer dan 100 jaar!

Een krant die meegaat met de tijd en de ontwikkelingen waardoor ze telkens u op de hoogte kunnen blijven houden van het laatste nieuws.

Inloggen Telegraaf Digitaal

Online de krant lezen, op uw iPAD, smartphone of laptop was nog nooit zo makkelijk. Via mijntelegraaf.nl inloggen en direct het laatste nieuws lezen, hoe makkelijk kan het zijn?

De voorwaarden van de abonnementsvormen zijn ook zeker aantrekkelijk. Als consument heeft u zeker profijt van de laatste aanbiedingen die de telegraaf te bieden heeft.

Of u nu van graag telegraaf sport leest, de privé of een artikel wilt zoeken. Op mijn telegraaf kun je inloggen en alles met je muisknop in een klik regelen. Aanmelden voor de nieuwsbrief van de telegraaf kun je doen op mijntelegraaf.

 

Afvallen met de C9 Detox

 

#zaterdagkrant #weekendblad #telegraaf #digitaal #nieuwslezen #krant #ipad #iphone #dagblad #papierenkrant