Storytel Abonnement Nemen? Family pakket of doe Cadeau!

Storytel Abonnement Nemen? Family pakket of doe Cadeau!

Storytel Abonnement Nemen?

Storytel Abonnement met 14 dagen gratis Uitproberen! Voor de kosten hoef je storytel namelijk niet te laten! De prijs van een storytel abonnement is er al vanaf 11,99 p.m. De eerste 14 dagen kun je Storytel Gratis uitproberen met het proefabonnement.

storytel prijs kosten abonnement gezin
storytel prijs kosten abonnement gezin family

Met het Family Plus abonnement van storytel kun je op meerdere apparaten tegelijk gebruik maken van Storytel.

Luister 14 dagen gratis naar Storytel Ga direct naar de website van Storytel

Storytel Proefabonnement

Zo kan je het abonnement met iedereen in het gezin delen, ook profiteer je van alle andere voordelen die storytel te bieden heeft.  Ook de prijs van Storytel kun je dus delen. Hierdoor bespaar je kosten op je abonnement. Vraag direct een proefabonnement aan.  Probeer 14 dagen gratis storytel

storytel kosten besparen

Waarom Storytel?

  • Grootste aanbod in catalogus (60.000 boeken)
  • luisteren en lezen tegelijk
  • Meerdere apparaten (Family)
  • Altijd opzegbaar
  • Goedkoop, en gratis uit te proberen (Proefabonnement)
  • Offline lezen als je geen internet hebt.
  • Ook ruime keuze aan e-books
  • Download en luister via de Storytel App

Storytel bestellen?

Aanbieding: Probeer Storytel voor 14 dagen gratis.Bestel hier het  Proefabonnement:  Bezoek de website en activeer de app!

Bijkomend voordeel: het abonnement is maandelijks opzegbaar.

storytel bestellen

Delen met het Gezin

Met storytel kun je ongestoord luisteren naar je favoriete boeken. Luister tijdens een wandeling naar die spannende horror of laat je inspireren door je favoriete guru.

Terwijl je luistert kan tegelijkertijd ook een ander familielid gebruik maken van de diensten die storytel te bieden heeft. Niet alleen familie maar ook vrienden kun je op je storytel-abonnement aansluiten, de prijs van storytel wordt hierdoor nog interessanter.

Op hoeveel apparaten precies?

Je kunt storytel op meerdere apparaten tegelijk luisteren.Met meeerdere gebruikers.  Op dit moment kun je Storytel op 2 apparaten gebruiken. Deel met het gezin of met een vriend of vriendin en deel de kosten van storytel. Storytel voor een leuke prijs. Probeer 14 dagen gratis storytel

Voordelen Storytel:

– 14 dagen gratis uitproberen (Proefabonnement)
– Onbeperkt toegang tot de beste boeken
– Meer dan 60.000 titels beschikbaar
– Overal luisteren met de app voor iOS, Android en Windows
– Zelf de voorleessnelheid instellen
– Altijd opzegbaar

Doe Storytel Cadeau met de Giftcard!

Geef je geliefde, een vriend, vriendin of familielid storytel cadeau. Met meer dan 60.000 titels geef je het ultieme cadeau. Zo’n giftcard is een uniek cadeau om te geven en te krijgen. Geef storytel cadeau.

 cadeau giftcard storytel.nl

Familieboeken en spannende thrillers

De beste boeken voor een vast bedrag per maand. De beste streamingservice voor boeken vind je op storytel.nl Of je nu graag een roman leest, een avontuurlijk boek of non-fiction. Met meer dan 60.000 titels is er voor elk wat wils. Met Storytel Family deel je jouw abonnement met je familie. Zo kan iedereen in het gezin profiteren van de voordelen die storytel te bieden heeft. Probeer direct storytel gratis uit

story tel meerdere apparaten

Storytel op meerdere apparaten

Je vraagt je misschien af of je storytel op meerdere apparaten kunt afspelen. Het antwoord hierop is Ja. Met het Storytel Family Abonnement kun je onbeperkt op meerdere apparaten luisterboeken afspelen. Maandelijks opzegbaar en extra voordelig. Wat alle kosten zijn voor de abonnementen zie je hieronder

De kosten zijn 11,99 voor een maandelijks abonnement. Het family abonnement bedraagt 14,99. Profiteer van de eerste 14 dagen gratis storytel. Storytel abonnementen zijn altijd opzegbaar. Bekijk hier alle abonnementen

storytel prijs

Nieuwe boeken, elke maand weer.

Storytel is een digitale abonnementsdienst, waarmee je audioboeken kunt beluisteren op je telefoon. Download de Storytel app voor iPhone of Android, sluit een abonnement af en luister naar een bibliotheek van boeken, waar en wanneer jij maar wilt. Elk maand nieuwe boeken.

storytel gratis uitproberen
storytel is gratis te proberen

Boeken downloaden

Offline je boeken bewaren zodat je altijd boeken kunt luisteren. Met de functie offline downloaden kun je altijd je boeken downloaden in geval er geen wi-fi is. Als je boeken wilt downloaden dien je ze op de boekenplank in de app te plaatsen.

nieuwe boeken van storytel
nieuwe boeken op meerdere apparaten

Boeken downloaden

Offline je boeken bewaren zodat je altijd boeken kunt luisteren. Met de functie offline downloaden kun je altijd je boeken downloaden in geval er geen wi-fi is. Als je boeken wilt downloaden dien je ze op de boekenplank in de app te plaatsen.

storytel gratis
>14 dagen uitproberen

Storytel App

Met de Storytel app voor iPhone en Android worden boeken naar je telefoon gestreamd. Het is ook mogelijk om audioboeken offline op te slaan, zodat je ze ook kunt beluisteren als je even geen beschikking over internet.

offline storytel gebruiken

Storytel is een zweeds bedrijf wat is opgericht in 2005. Sinds 2013 is Storytel ook in Nederland actief.

Storytel voor op vakantie? Ga de zomer tegemoet met Storytel. Waar je ook bent, Storytel is altijd bereikbaar. Offline boeken opslaan is een van de voordelen die storytel te bieden heeft. Probeer direct gratis storytel uit

 

 

 

Ben je benieuwd naar andere producten, bijvoorbeeld de c9 detox? Of wat dacht je van Weightwatchers?