C9 Detox – 9 daagse kuur van Forever Living

C9 Detox – 9 daagse kuur van Forever Living

c9

Koop hier de C9 Kuur met 15% korting

Ben jij er klaar voor om fit en gezond de zomer in te gaan? Ga dan voor de C9 Detox Kuur. Een 9 daagse kuur waarbij detox en afvallen centraal staat. Van dag 1 tot 9 wordt je uitgebreid ondersteund voor een succesvolle kuur. Deel recepten onderling via Facebook en inspireer elkaar. Koop hier de C9 Detox Kuur Met 30 dagen garantie

c9 detox kuur proberen
C9 kuur doos

De C9 Detox Kuur

c9 Detox Bestellen? Deze reinigingskuur van Forever Living wordt ook wel de C9 kuur genoemd. Afvallen en detoxen met Aloe Vera. in Slechts 9 dagen fit en vernieuwd. Met de c9 detox kuur ben je op weg naar je beste versie. Ben jij Klaar voor de zomer?

c9 detox kuur kopen in nederland                      c9 detox belgie kopen

c9 kuur kopen
koop de c9 kuur met 30 dagen garantie

Ontwikkel een gezondere lifestyle en voel je direct fitter. Koop hier de  C9 kuur met 30 dagen Geld terug garantie.

Let op: Alleen via de officiële webshop van Forever Living ontvang je een tevredenheidsgarantie op de c9 kuur. Bestel je via Amazon, Bol.com of via andere websites buiten Forever Living ontvang je GEEN garantie

Wat zit er allemaal in de verpakking van de C9 detox kuur?

c9 kuur van Forever living

Waarom de C9 Kuur?

 • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
 • 95% tevreden tot uiterst tevreden klanten
 • Gemiddeld 3 kilo afvallen in slechts 9 dagen
 • Geweldige resultaten
 • 30 Dagen Geld Terug Garantie 
 • Afvallen en Detox in 1 in slechts 9 dagen

Tijdens de C9 drink je veel Aloe Vera. Zie hier waar de Aloe Vera van Forever Living vandaan komt:

Bestelpagina van de C9 Detox

Ervaringen van de C9 Detox Kuur

Er worden verschillende ervaringen gedeeld op het internet over de c9 detox kuur en de resultaten zijn veelbelovend. Na 9 dagen kuren vet verliezen. Na  een paar dagen direct een fitter gevoel. De Aloe vera drank heeft een reinigende werking en dat merk je. Dit uit zich in meer energie en een stralende huid. Afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Nieuw filmpje C9 Detox

Wat voor detox is de Clean 9?

Een duidelijker en overzichtelijke detox kuur bestaat er niet. Het F.I.T Progamma van Forever Living helpt je om gebalanceerd en bewuster in het leven te staan. Een negen daagse kuur waarbij je van dag 1 tot 9 word meegenomen door het boekje van de Clean 9. Het pakket is verkrijgbaar in de smaken; Peach, Berry en de gewone versie. Tevens kun je kiezen welke eiwitten shake je wilt; Vanille óf Chocolade.

Receptenboekje van de C9

Het C9 boekje is samengesteld door diëtisten en sportadviseurs. Tijdens de 9 dagen afslank-kuur mag je verschillende soorten groenten en fruit eten i.c.m. een eiwittenshake. > Bekijk hier het receptenboekje van de C9 Detox

c9c9 receptenboek

De resultaten van het vasten

De Clean 9 kent vele resultaten maar de 3 meest voorkomende resultaten zijn:

 • Fitter gevoel na slechts 2 dagen kuren
 • Na 9 dagen gemiddeld 3 kilo afgevallen
 • Gave huid door het gebruik van Aloe Vera

Tijdens de C9 detox kuur drinkt u voornamelijk Aloe Vera Drank.  Er zijn verschillende ervaringen vastgesteld van mensen die de C9 hebben gedaan. Op Youtube staan diverse filmpjes 

Na aankoop van de C9 kun je lid worden van de Facebookgroep en ervaringen delen. Hier vind je tevens ook recepten, tips en krijg je ondersteuning indien nodig. Meld je  hier aan voor de Forever C9 Facebookgroep

c9 kuur

Waarom de C9 Aloe Vera Kuur?

Aloe Vera heeft een ontgiftende werking en helpt om afvalstoffen uit het lichaam te halen. De sap van Aloe Vera helpt je darmen te reinigen én ondersteunt de lever bij het ontgiften. Naast de eiwittenshake en Aloe Vera zit in het pakket ook cafeïne capsules die je op natuurlijke wijze een extra energie boost geven.

De Aloe Vera kuur van 9 dagen is een detox kuur van Forever Living. Het dieet is samengesteld door dietisten en sportadviseurs. Afvallen ging nog nooit zo makkelijk.  Lees hier alles over Aloe Vera

eventuele bijwerkingen: 

In principe heeft de c9 van forever living geen bijwerkingen. Wel kan het voorkomen dat u vaker naar de toilet moet i.v.m het detoxeffect. Tijden het detoxen worden afvalstoffen uit uw darmen gehaald en deze worden op een natuurlijke wijzen door uw lichaam afgescheiden, en dat alles met de forever c9 kit.

Soms jarenlang opgeslagen gifstoffen krijgen eindelijk de kans om het lichaam te verlaten, dit is de wonderbaarlijke kracht van Aloe Vera. Niet voor niets voelen gebruikers van de clean 9 een algeheel fitter en energieker gevoel.  C9 bestellen

aloe vera kuur c9 detox

Wat zit er in het C9 pakket?

Bij het kopen van de C9  kun je de volgende producten verwachten:

 • Forever Aloe Vera Gel (2x 1 Liter)
 • Forever Lite Ultra Shake (Vanille of Chocolate) 
 • Forever Garcinia Plus (54 Softgel tabletten)
 • Forever Therm (18 Tabletten)
 • Forever Fiber (9Sticks)
 • Een Shake beker
 • Meetlint
 • C9 Brochure (Nederlandstalig)

Zoals je ziet bevat de C9 kuur een scala aan producten. Al deze producten helpen je de komende 9 dagen verantwoord en snel af te vallen.

c9
c9

Wat kost de C9 Detox?

De C9 Detox kopen? De prijs van de Aloe Vera kuur is momenteel €129.34,- in de officiele forever shop. LET OP: Je dient de c9 Kuur via de officiele webshop te bestellen. Alleen dan heeft u recht op de aankoopgarantie van 30 dagen.

Direct bestellen in de webshop

F15 vervolg pakket van de c9

Heb je de Clean 9 succesvol afgerond dan kun je beginnen met het F15 programma van Forever Living. Dit programma duurt 15 Dagen en is dé opvolger van de C9. Ook dit programma is bewezen effectief en helpt je doelen te bereiken. Afslanken ging nog nooit zo makkelijk. Bestel het F15 Programma hier.

F15 programma

F15 Kopen

Het F15 programma is de volgende stap op weg naar beter voelen en er beter uitzien. Of je net begint met sporten of al veel ervaring heeft, de F15 heeft meerdere niveaus. Het F.I.T. F15 beginners pakket kun je het best nemen als je een gezondere lifestyle wilt. Mocht je een stapje verder willen dan kun je beginnen met de Intermediate van het FIT Programma, vaak wordt dit programma gebruik als je al dagelijks gezond eet en sport. Beschik je al over veel kennis over voeding en sport je wekelijks? Ga dan voor de F15 Advanced. 

f15 forever living

Elk fit programma van Forever Living kun je kiezen tussen verschillende smaken. Vanilla en Chocolate. 

Zwangerschap

Een veelvoorkomende vraag is; Mag ik de C9 gebruiken na de zwangerschap

Omdat je veel groenten en fruit mag eten gedurende het programma en de kuur juist geschikt is om op korte termijn gewicht te verliezen is het bij uitstek een goede detox-kuur om na de zwangerschap te volgen.

Let op: Het programma mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap.

De Detox kuur van Forever heeft meerdere benamingen:

Het programma van Forever Living kent meerdere benamingen en om verwarring te voorkomen staan hieronder de veelvoorkomende benamingen van de C9. Het programma van Forever Living is erg populair, mede vanwege de natuurlijke ingrediënten.

 • C9
 • Clean 9
 • Forever C9
 • Forever Clean 9
 • C9 Kuur

Vragen over de C9 Detox?

Neem contact op als je meer informatie wilt over de C9 detox.

c9 belgie

   C9 Detox Kopen BE

c9 nederland

C9 Detox Kopen NL

 

 

 

Filmpje van de C9 kuur waarin Sarah Matyjasik ( Coach)  uitlegt wat de Clean 9 voor je kan betekenen. Fit Ambassadeur Sarah doet het programma meerdere keren per jaar en is lovend enthousiast over de C9. Met een beperkte calorie inname en meer bewegen i.c.m. het C9 Programma ga je al snel resultaat boeken. Niet alleen fysiek maar ook mentaal zal je je beter voelen. In het filmpje verteld Sarah ook over de verschillende producten die in de C9 pakket zitten, zoals de Forever Fiber en Garcina Plus tabletten.

 

Op wikipedia ;

Artikel : Alles over Aloe Vera

Artikel: Wat is ontgiften

Ontgiften, drainage, detoxen, ontslakken is de in de natuurgeneeskunde een term voor het intern reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen.

aloe vera sap kuur

Hoewel het lichaam beschikt over een zelfgenezendvermogen en het vermogen om zich te ontdoen van gif- en afvalstoffen door de lever en nieren,  kan dit ondersteund worden door ontgiftingstherapieën bijvoorbeeld met de C9 detox.

Waar is de C9 Detox te koop?

C9 Forever

De detox is bij diverse distributeurs te koop in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Assen, Groningen, Leeuwarden, Lelystad, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg.

Echter kun je de C9 Fit Programma voornamelijk Online bestellen in de Forever Living Shop. De C9 word bijvoorbeeld ook op bol.com en marktplaats.nl verkocht. Pas op want als u niet via de officiele Forever Living Webshop besteld dan komt de aankoopgarantie te vervallen

direct bestellen in de webshop

Start vandaag nog met Afvallen en Detoxen!

Ben jij klaar voor een transformatie? Bekijk wat een 9 dagen dieet voor jou kan betekenen. Wist je dat Forever Living ontzettend veel waarde hecht aan de tevredenheid van de klant? Op al haar producten ontvang je een aankoopgarantie van 30 dagen. Je kunt de kuur uitproberen en mocht je niet tevreden zijn kun je de c9 kosteloos retourneren.

c9 dieet

Forever Living is een netwerkmarketing bedrijf en is gevestigd in Baarn. U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt m.b.t. je bestelling. De C9 Bestellen doe je hier in de officiële shop van Forever Living.  uw link.

Saskia over de Clean 9:

Saskia: ‘ Toen ik de forever clean 9 ging bestellen had ik al wat research gedaan online. Het was precies wat ik zocht, namelijk een detox en afvallen in 1. Via een vriendin had ik gehoord over de c9 en zij was er laaiend enthousiast over.  Ik was blij verrast toen het c9 pakket bij mij binnenkwam. Een mooie verpakking, het c9 boekje, een handleiding, wat je wel en niet mag eten, alles stapsgewijs uitgelegd.

C9 Ervaring

Dag 1 en 2 vond ik best moeilijk. Het omswitchen van mijn eetpatroon en overgaan op Aloe Vera drank was best een behoorlijke switch, toch lukte het mij om mij aan het dieet te houden. Op dag 3 begon ik echt veel verschil te merken en met name in mijn energielevel. Ik had gedurende de dag veel energie en ik had geen dipjes meer zoals ik voorheen altijd had.

Het fijne vond ik dat ik gewoon mijn dagelijks fruit mocht nuttigen en na wat research online had ik heerlijke recepten gevonden die aansluitte bij het clean 9 dieet. De kuur viel al met al reuze mee. Na afloop op dag 9 ben ik ruim 4 kilo afgevallen.

Ik sprak overigens ook met yvonne over haar ervaringen met de clean 9 detox kuur. Een uitgebreid verslag over haar bevindingen van de C9.

c9 detox

Interview Yvonne:

Yvonne is 39 en woont samen met haar man en 2 kinderen van 12 en 16 jaar oud.

Yvonne, Waarom heb je de C9 detox aangeschaft?

Ik voelde me futloos en was op zoek naar iets om me fitter en energieker te voelen, zodoende kwam ik erachter dat een reinigingskuur daarbij helpt. Niet veel later hoorde ik via een vriendin dat ze positieve resultaten met de Clean 9 had behaald.

Voldeed de Clean 9 aan je verwachtingen?

Ja en nee, ik had namelijk niet verwacht dat het zulke mooie resultaten op zou leveren. in 9 dagen tijd ben ik 2,6 kilo lichter en voel ik me weer helemaal fit. De negen daagse detox was wel even aanpoten. Ineens verander je van eetpatroon en dat is even wennen.

Zou je de Clean 9 aanraden aan vrienden/familie?

Inprincipe wel maar de clean 9 is niet voor iedereen bedoeld. Als je heel erg aan structuur gewend bent zou ik het nog eens extra overwegen.

Wat zijn jouw top 3 voordelen van de C9 detox?

Meer energie door het detoxeffect

Afslanken

Bewustworden van mijn eetpatronen

nummer 3 wil ik graag toelichten. toen ik begon met de clean 9 kuur besefte ik me ineens wat ik allemaal mijn lichaam binnenwerkte, de dingen die ik at waarvan ik dacht dat ze gezond waren, bleken vol met suiker te zitten!

Niet voor niets voelde ik me suf en duf. De bloedsuikerspiegels die constant heen en weer slingerde maakte dat ik me futloos en moe voelde. Door de clean 9 ben ik bewuster gaan eten en heb ik mijn energiepeil in balans.

Yvonne, bedankt voor je tijd!

[wp-review id=”388″]

Actueel:

bekijk de Telegraaf detox nieuwsberichten

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst”]