Huawei Store NL komt met slimme zonnebril en speaker

Huawei Store NL komt met slimme zonnebril en speaker

Huawei Store NL

Vandaag heeft het chinese bedrijf Huawei een Nederlandse shop. Namelijk de Huawei Store Nederland. Vanaf vandaag te bestellen zijn de Sound X speaker en de Audiobril Eyewear. Je kent Huawei waarschijnlijk als telefoonfabrikant, maar naast telefoons heeft Huawei store NL nog meer producten in het assortiment.

huawei store nl nieuw
ontdek huawei NL store

Huawei’s assortiment

  • Smartphones
  • Laptops
  • Moderne Smartwatch
  • Zonnebril met Speaker
  • Tablets

Korting op producten van Huawei 

Het chineze bedrijf lanceert de HUAWEI Store. Onderaan de pagina vind je unieke vouchercodes voor extra korting, oplopend tot 100 euro! Check hier de coole promovideo van Huawei’s X Gentle Monster.

Zonnebril met ingebouwde speaker

De zomer in je bol met de zonnebril van Huawei. Met ingebouwde speakers is de Gentle Monster vanaf vandaag te koop in Nederland. In samenwerking met een Zuid Koreaans merk dat bekend is geworden door de populaire k-pop muziek heeft het bedrijf met Huawei deze unieke bril ontworpen.

huawei zonnebril met speaker
Nieuwste zonnebril met speaker van Huawei

Meer dan een bril

De zonnebril heeft aan beide zijdes een speaker en stuurt direct het geluid door. Via bluetooth connect je jouw toestel en speel je jouw favoriete muziek direct af. En uiteraard ben je goed verzekerd van een goede bescherming voor je ogen. Het staat erom bekend dat teveel blootstelling aan UV problemen oplevert. Met deze gadget vang je dus meerdere vliegen in een klap. Bekijk hier de zonnebril van Huawei 

Sound X speaker van Huaweii

Sound X van huaweii is een speaker voor in je woonkamer of op kantoor. Via bluetooth of Wifi of als je een android toestel hebt met NFC-ship via huawei share. Je drukt op de speaker en de speaker neemt gelijk de audio over.

sound x van huawei
Sound X, Huawei’s nieuwste paradepaardje

Het. is een samenwerking met Devialet, een speakermerk uit Frankrijk dat normaal gesproken speakers maakt van om en nabij de 2500 euro. Zij staan bekend om hun speciale en exclusieve technologie met veel Bas voor een relatief kleine speaker. Dat is waar de Sound X voor staat. De Sound X  kost 299,-  en is vanaf vandaag te bestellen in de webshop van huawei.

Nieuwe laptops en telefoons waren al te verkrijgen. Nu ook deze twee niet eerder verschenen Huawei producten. De Sound X en de Gente Monster Eyewear Zonnebril.

huawei producten met korting kopen

Vanwege de Grand opening zijn veel producten afgeprijsd tot 50%. Deze actie loopt tot 16 augustus 2020. Koop direct je favoriete producten met deze tijdelijke actiecodes.

Unieke huawei aanbieding

Bij besteding van:

  • 100 euro : 10 euro korting met code: AHUAWEI10GIFT1
  • 300 euro: 30 euro korting met code: AHUAWEI30GIFT1
  • 500 euro: 30 euro korting met code: AHUAWEI50GIFT1
  • 800 euro: 30 euro korting met code: AHUAWEI80GIFT1
  • 1000 euro: 30 euro korting met code: AHUAWEI100GIFT1

Kopieer de code op je smartphone of laptop en bezoek de Huawei shopOntdek hier alles over het chineze bedrijf  Huawei

C9 detox, WeightWatchers, Lid worden van de EO,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.