Hele Goedkope Autoverzekering Vergelijken

Hele Goedkope Autoverzekering Vergelijken

Hele Goedkope Autoverzekering vergelijken in 2020

Hele goedkope autoverzekering vergelijken die je kunt afsluiten? De goedkoopste All-risk verzekering? Of een WA autoverzekering die voordelig is? United consumers vergelijkt ruim 100 verzekeraars in Nederland en is een van meest populaire vergelijksites. Je voertuig laten vergelijken en verzekeren tegen de beste prijs! Profiteer tijdelijk met een extra korting van 10%.

Hier vind je een rendabel autoverzekering die ook nog gunstig is voor je portemonnee. Een hele goedkope autoverzekering afsluiten ging nog nooit zo makkelijk.

hele goedkope autoverzekering afsluiten

autoverzekering vergelijken & berekenen

Een hele goedkope autoverzekering afsluiten én vergelijken.Bijvoorbeeld met een uitgebreide dekking dan ben je bij UC aan het juiste adres. Via de website kun je snel en eenvoudig verschillende autoverzekeringen berekenen en kies je de polis die het best bij je past. Bereken je premie hier in 1 minuut!

geld besparen autoverzekering
geld besparen op je autoverzekering

Goedkoopste All-risk Verzekering van Nederland

Een lijst met goedkoopste all-risk verzekeringen bij de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. De maandelijkse premie geldt bij een all-risk verzekering. Een All-risk verzekering sluit je vaak af als je auto een hoge waarde heeft en jonger is dan 5 jaar. 

Verzekeraar Premie/maand
Univé € 24,35
OHRA € 24,67
OHRA Aanvullend pakket €25,39
Centraal Beheer € 25,77
Inshared € 25,85
ANWB € 26,23
ZEKUR.nl € 26,43
Unigarant €27,27
ANWB met 3 jaar aanschafwaarderegeling € 27,39
ABN AMRO € 27,48

Heb je een goedkope autoverzekering bij UC?  Of ben je op zoek naar dé meest voordeligste autoverzekering van Nederland? Bij UC ben je altijd verzekerd tegen de laagste premie. United Consumers brengt je jaarlijks op de hoogte als er een nóg goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Dit doen ze door autoverzekeringen vergelijken die aansluiten bij je situatie. Vergelijk en bereken je premie: direct een gunstige autoverzekering vergelijken

 

goedkoopste autoverzekering van nederland
Hele goedkope autoverzekering vergelijken

Autoverzekering die u kunt vergelijken:

  1. Allianz
  2. A.S.R.
  3. Avero Achmea
  4. Nationale Nederlanden
  5. BovenMij
  6. Reaal

> Sluit vandaag een verzekering af en ontvang 10% korting!

Vergelijk ook de autoverzekering van : fbto, hema, anwb en unigarant.

Als je je aanmeldt kun je vervolgens inloggen om je bestelde producten te bekijken. Naast autoverzkeringen biedt United consumers ook energie diensten aan mede als WA verzekeringen, tankpassen en andere diensten. Zo mogelijk kun je alles onder een dak plaatsen waardoor je nog meer korting krijgt op de afgenomen diensten.

Geld besparen was nog nooit zo leuk. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten verzekeringen die je kunt afsluiten maar hebben alle assurantie firma’s verschillende polissen. Daarom is het belangrijk om je situatie goed in kaart te brengen en te kijken welke polis het best bij je past. Een hele goedkope autoverzekering vergelijken is daarom een goede keuze.

goedkoopste autoverzekering van nederland

Goede dekking en gunstig verzekerd.

Goed-koop hoeft niet altijd het beste te zijn. Bij een autoverzekering dient u te kijken naar de voorwaarden rondom het eigen risico en no-claim korting. Zo heb je niet alleen een goedkope autoverzekering maar ook eentje die speciaal voor jou situatie gemaakt is. Je sluit online makkelijk en snel je verzekering af. Vergelijken bij United Consumers is zeker gaan voor een betaalbare premie.

Uw autoverzekering afsluiten doet u vervolgens gemakkelijk online. Bij UC vergelijkt u ruim 100 autoverzekeringen. Hier vindt u dus gegarandeerd een passende autoverzekering na het autoverzekering vergelijken.

Bekijk hier het filmpje van de consumentenbond over autoverzekeringen per regio. 

Autoverzekering is verplicht in Nederland

In Nederland is een autoverzekering wettelijk verplicht. Een eigenaar van een voertuig moet verplicht een verzekering afsluiten waarmee in ieder geval alle schade die (de bestuurder van) zijn auto in het verkeer aan andere personen of voertuigen creëert, wordt gedekt.

Vanwege het feit dat deze verzekering een verplichting is, heet deze autoverzekering een WA Auto-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid). Een WA autoverzekering neemt dus de kosten op zich waarvoor de bestuurder verantwoordelijk voor is.

Dankzij deze verplichting hebben alle deelnemers in het verkeer de garantie dat ze een vergoeding ontvangen zodra ze – door de schuld van een andere autobestuurder – schade leiden.

autoverzekering vergelijken

Naast de schade die je aan anderen kunt veroorzaken, is het ook mogelijk dat je schade aan je eigen voertuig krijgt. Dit risico kun je ook laten verzekeren door een auto-verzekering te kiezen met een goede dekking.

Dit is echter geen verplichting. Op het moment dat je een autoverzekering met ruime dekking kiest en je krijgt schade aan je eigen auto – veroorzaakt door een ander of door jezelf – dan kun je de verzekering contacten om deze schade te vergoeden.

Wat er precies gedekt wordt door de verzekeraar, hangt af van de gekozen vorm en de gekozen maatschappij. Een hele goedkope autoverzekering afsluiten? > Bereken je premie in 1 minuut

Waarop letten bij dekking autoverzekering kiezen?

Er zijn verschillende dingen waar je naar kijkt om te bepalen welke polis bij jou en je auto past, zoals bijvoorbeeld de leeftijd en de waarde van het voertuig.

Maar ook of je een lening hebt afgesloten om de auto te kopen en of je de middelen hebt om bij schade de reparatie zelf te bekostigen. Je wilt natuurlijk geld besparen op een autoverzekering, maar wel genoeg verzekerd zijn waardoor je een goede dekking hebt.

goedkope autoverzekering afsluitenWA autoverzekering uitkiezen

Experts raden over het algemeen aan om voor oudere, tweedehands auto’s te kiezen voor een WA verzekering. Dit omdat deze auto’s een wat minder waard zijn. Het geld die verzekeraars bij schade uitkeren weegt dan vaak niet meer op tegen de premie die je maandelijks betaalt voor een uitgebreide dekking. Een auto van 9 jaar en ouder uitgebreider verzekeren is dus vaak niet gunstiger.

Tenzij je een lening hebt afgesloten om de auto te kopen en deze nog niet is afgelost. Met een uitgebreidere dekking voorkom je dat je zonder auto komt te zitten, maar nog wel met de last van de lening.

Waarom een WA beperkt casco autoverzekering ?

De WA beperkt casco autoverzekering, ook bekend als WA beperkt casco, vergoedt naast de schade die je aan anderen brengt ook bepaalde schades aan je eigen voertuig. Hierbij gaat het om schade die is veroorzaakt door: diefstal, weersomstandigheden als storm, hagel, tornado. Of bijvoorbeeld bij brand een aanrijding of bij een gebroken ruit.

veilig op de weg

 

Heb je een auto tussen de vijf en tien jaar, dan raden wij deze dekking zeer zeker aan. Je auto is in dan nog te waardevol om alleen WA verzekerd te zijn, maar iets te oud voor de meest ruime dekking.

Wanneer neem ik een All risk autoverzekering?

De all risk autoverzekering biedt de meest ruime dekking. Deze vergoedt namelijk ook schade aan je eigen auto waaraan je zelf schuldig aan bent. Je sluit deze verzekering af wanneer je een voertuig hebt die jonger is dan vijf jaar. Je auto is dan nog erg waardevol, waardoor het prettig is als ook schades aan je eigen auto vergoed zijn.

all risk verzekering afsluiten

Geld geleend voor je voertuig?

Heb je geld geleend voor je auto? Dan is het verstandig om deze tijdens de looptijd van de verzekering te kiezen voor een ruimere verzekering, ongeacht hoe oud je auto is. Mocht je de auto total loss rijden, dan krijg je ten minste geld vergoed om de auto te repareren of te vervangen. Zo blijf je niet aan een lening plakken, terwijl je geen auto meer hebt.

Schade inzittenden verzekeren

De schade inzittendenverzekering vergoedt direct alle werkelijk geleden schade en kosten van jou en de bijrijder, zonder naar de schuld te kijken. Zo verloopt de schadeafhandeling en stuk sneller en eenvoudiger.

Verkeersrechtsbijstand autoverzekering

Deze aanvullende verzekering biedt juridische hulp bij problemen in het verkeer en verhaalt eventuele schade bij de tegenpartij. De dekking geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je gezin en voor mensen die van je auto gebruik maken.

Let op! Misschien heb je al een rechtsbijstandsverzekering met dekking voor in het verkeer. In dat geval is een aanvullende verkeersrechtsbijstandverzekering niet nodig.

besparen bij United Consumers

Bij het aanvragen van een nieuwe goedkope autoverzekering is het belangrijk dat je de oude verzekering opzegt. Zo voorkom jedubbel zoveel kosten. Als de nieuwe verzekeraar je niet direct accepteert dan kan het even duren. u krijgt dan ten alle tijden bericht van een van de medewerkers van United consumers.

Korting op je autoverzekering

Bovenop de lage premie krijg je de garantie van minimaal 5% extra korting op je goedkope autoverzekering. Deze korting wordt niet direct verrekend op je factuur, maar opgebouwd in je persoonlijke bespaartegoed. Zo bespaar je tot wel € 150,00 per jaar!

De gespaarde euro’s kun je laten uitkeren wanneer jij dat wilt. Gewoon in euro’s op je rekening. Daar heb je iets aan. Zo heb je altijd een extraatje achter de hand voor waar je echt blij van wordt. Op die manier helpt UC je makkelijk en snel op weg met (be)sparen.

Vragen over je voertuig?

Je e-mail wordt binnen één werkdag beantwoord en als je ons belt krijg je meteen iemand aan de lijn. Dat vinden ze bij UC vanzelfsprekend.

Telefoon:
040 – 235 05 60 (kies optie 3 voor autoverzekeringen)
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Om het je nog makkelijker te maken, hebben we alvast de meest gestelde vragen over autoverzekeringen verzameld. Uiteraard voorzien van een duidelijk antwoord.

Bekijk hier de C9 Detox