Forever Living Distributeur Worden

Forever Living Distributeur worden doe je niet zomaar. Ondanks het feit dat je jezelf gratis aan kunt melden, zou het een weloverwogen keuze moeten zijn. Het is een commitment die je maakt want een upliner (coach) investeert zijn tijd in jou. Op deze pagina lees je alles over distributeur worden bij Forever.

contact

forever business owner

  • Wat kan ik verwachten?
  • Welke inkomensmogelijkheden zijn er?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Waar moet ik rekening mee houden?
  • Welke kwaliteiten heb ik nodig?

Een van de vele vragen die op deze pagina beantwoord worden. Lees dit artikel rustig door. Aan het eind van dit artikel weet je exact wat het inhoud om distributeur bij Forever Living Products Nederland te worden.

pdf button

 

Bekijk de 11 Basiswaarden van Forever Living

contact

Online distributeur worden, Forever Business Owner.

Om distribiteur te worden van Forever Living dien je door een upliner te worden aangemeld. Dit gaat via mond op mond reclame via een vriend(in) of familielid. Wil je online distributeur worden, dan is het ook mogelijk om via mij distributeur te worden.

Een Upliner is iemand die al Forever Business Owner is en hij of zij begeleid jou tijdens jou carriere met Forever. Met name in het zelfstandig worden met je eigen business zodat je op eigen benen leert staan.

Bij de upliner kun je terecht voor al je vragen. Je upliner doet ook een stukje coaching en training en geeft je handvatten mee om ook zelf mensen te coachen. Het coachen van mensen is onderdeel van het verdienmodel.

forever living products nederland distribiteurs

Wat zijn de werkzaamheden als distributeur?

Er zijn verschillende werkzaamheden die je als distributeur kunt doen. Hoe meer hoe beter voor je omzet. Met het verdienmodel kun je veel kanten op en kan makkelijk op individuele behoeften worden ingespeeld. De basis van het verdienmodel zijn de producten en het coachen. Ruim 150 producten die je direct kunt verkopen. Al deze producten bevatten Aloe Vera, een plant met geneeskrachtige eigenschappen.

contact

Verkopen van Forever producten

Het verkopen van de producten kan op diverse manieren. Sommige distributeurs hebben een eigen winkel, een sportschool, een yogastudio of een eigen website. Weer andere verkopen aan familieleden, vrienden en kennissen. Dit kan via social media maar ook door thuis een productparty te organiseren.

forever living producten verkopen

In mijn geval schrijf ik blogartikelen over de producten en verwijs ik ze door naar mijn persoonlijke webshop binnen Forever Living, dit krijgt iedere distributeur van Forever Living. Daarnaast heb ik een partij producten ingekocht en neergezet bij yogastudio’s en sportscholen. De mogelijkheden voor het verkopen van producten zijn eindeloos.

In korte tijd bouw je een vast klantenbestand op en keren klanten terug om opnieuw een aankoop te doen.

Coaching & Reqruitment

Reqruitment is een duur woord voor het aanbrengen van nieuwe Business Owners. Ken jij iemand in jou omgeving die ook een eigen business met Forever Living Nederland wilt beginnen? Dan kan hij of zij zich via jou aanmelden. Je ontvangt dan een percentage aan bonus zodra hij of zij het business pakket aanschaft.

distribiteur forever living

Gedurende zijn loopbaan bij Forever Living Products Benelux/Nederland ontvang je bonussen over de verkopen die hij/zij realiseert. De percentages lopen op naarmate je groeit binnen Forever Living. Hoe meer mensen je aanmeldt, des te meer bonussen je ontvangt. Je werkt op deze manier naar een passief inkomen toe. Tijdens je loopbaan coach je jouw teamleden naar de managerspositie.

pdf button

 

De eerste stappen naar Manager als Distribiteur

 

contact

Forever Living Producten Verkopen

Tijdens je loopbaan, vanaf het begin, word je niet aan je lot overgelaten. Daarintegen krijg je een gedegen coaching traject en volg je diverse trainingen zodat je een succesvolle distributeur wordt. Wil je online distributeur worden? Dan kan ik je coachen en trainen om met Forever Living geld te verdienen. Parttime en fulltime mogelijkheden, afgestemd op jou persoonlijke behoeften.

Netwerkmarketing (MLM) Forever Living

Het verdienmodel is volgens het netwerkmarketingsconcept oftewel MLM (Multi Level Marketing). In de volksmond wordt het ook wel teammarketing genoemd. Met de opkomst van het internet is het steeds makkelijker om vanuit huis een eigen bedrijf te beginnen. Je werkt naar een passief inkomen en je bent eigen baas, je bouwt aan je eigen toekomst. Met netwerkmarketing groei je steeds door.

netwerkmarketing forever

Je begint bijvoorbeeld bij Forever Living als Assistent Supervisor. Naarmate je meer gaat verkopen en mensen werft begin je met groeien. De eerstvolgende positie is Supervisor. Dit betekent dat je meer provisie en bonussen gaat ontvangen. Bekijk hieronder het pdf bestand met het verdienmodel van Forever Living Products

pdf button

 

Verdienmodel Forever Distribiteur worden

 

contact

Hoe meld ik me aan als distributeur?

Als u hier op de link Distribiteur worden klikt gaat u naar de officiele pagina van Forever Living. In een veilige omgeving vult u uw gegevens in en doorloopt u het aanmeldproces.

Vervolgens krijgt u via de e-mail inloggegevens toegestuurd zodat u kunt inloggen op de pagina voor distributeurs. U ziet dan de actuele inkoopprijzen van aloe vera producten en kunt u uw bestelling plaatsen, u kunt dan ook direct de prijslijst van forever inzien.

Gefeliciteerd, u bent vanaf nu officieel distributeur bij Forever Living Products. U kunt nu aloe vera producten verkopen, en bent aangesloten bij een van de vele verkooppunten van Forever Living.

contact

Online Distributeur worden (Filmpje)

Bekijk de website van ForeverLiving.com