Bunq Rekening openen – Premium Pas Kosten

Bunq Rekening openen – Premium Pas Kosten

Bunq Rekening Openen

Je geld op een veilige plek en altijd toegang via de bunq APP. Een betaalpas van bunq ziet er ook nog eens kleurrijk uit. Naast mobiel bankieren krijg je bij het openen van een rekening ook een betaalpas thuisgestuurd.
Pagina overzicht:

 

  • wat de kosten van Bunq Premium zijn
  • pas aanvragen en rekening openen
  • De voordelen van Bunq.nl
  • Duurzaamheid van de bank

 

Een rekening openen duurt 5 minuutjes. Meld je aan en krijg de eerste maand gratis en vrijblijvend Bunq Premium. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel, adres en ID. 

 

rekening openen bij bunq.nl

Betaalrekening

Binnen je betaalrekening kun je meerdere rekeningen openen, handig voor als je meer overzicht over je geld wilt.
Bunq is de enige bank waar jij bepaald wat er met je geld gebeurt. Andere banken verbergen hun nare praktijken. Bunq is transparant en open. Persoonlijke gegevens worden daarom nooit met derden gedeeld. Ga naar Bunq.nl

Kosten

De eerste maand bij het openen van een rekening is gratis, geheel vrijblijvend. Bunq premium start van 7,99 per maand, dit is inclusief 25 bankrekeningen. Daarnaast bestaat er ook Bunq Zakelijk, deze rekening kost 9,99 per maand. Fijn om te weten is dat elke rekening maandelijks opzegbaar is. Bekijk hier het volledig Bunq rekeningen prijslijst

bunq betaalrekening

bunq prepaid creditcard aanvragen (debitcard)

Een debitcard heeft alle voordelen die een creditcard heeft, behalve dat je in de min kunt staan.  Opwaarderen van de kaart met geld is noodzakelijk om de debitcard te gebruiken, net als met een prepaid-telefoonkaart. Je kunt dan toch die auto huren, of een hotel boeken. Zaken waar je vaak een creditcard voor nodig hebt.

Vraag direct een prepaid creditcard aan bij bunq.nl

Meerdere rekeningen openen

In enkele seconden een rekening openen bij Bunq.nl waarvoor je maar wil. Ben je aan het budgetteren voor boodschappen, rekeningen of een nieuwe auto? In enkele seconden open je een extra rekening tot maar liefst 25 stuks. Zo heb je pas écht overzicht op je geld. Budgetteren was nog nooit zo makkelijk.

 

Bunq App

Altijd een glashelder overzicht van je financiën, met de extra rekeningen die in een handomdraai kunt openen. Elke rekening die je opent heeft een unieke iban. Gebruik ze eenvoudig voor automatische incasso. Online betalingen en voor het gebruik van je passen. Je kunt met de dual pin technologie twee rekeningen aan elkaar koppelen. Dit is een gepatenteerde technologie verzonnen door Bunq. Ga hier direct naar de site van bunq

Voordelen van Bunq

Geld sparen hoeft niet moeilijk te zijn, dit kan makkelijk zonder na te denken. Stel Automatisch sparen in en elke betaling die je doet wordt automatsich afgerond op de volgende euro. Het verschil dat spaar je. Heb je 3,20 voor koffie betaald? Dan spaar je automatisch 0,80 cent!

Je kunt zelfs een foto toevoegen bij je spaardoelen zodat je volledig gefocused bent op je doelen en de vooruitgang ervan. Geld sparen was nog nooit zo makkelijk. 10 % sparen door je uitgaven automatsich te categoriseren. Met de insights van bunq weet je precies waar je jouw geld aan uitgeeft.

Bekijk Bunq op Wiki