Budget Mobiel Ervaringen – Review Netwerk

Budget Mobiel Ervaringen – Review Netwerk

Budget Mobiel Ervaringen

Je vraagt je af of Budget Mobiel een goed netwerk heeft en wat de ervaringen zijn. In deze blog lees je mijn review over Budgetmobiel.nl en mijn antwoord is eigenlijk kort en bondig; Nee. Doe het niet. Het heeft super slechte verbinding /netwerk.

budget mobiel ervaringenbudget mobiel review ervaring

Als je het traagste internetsnelheid ever wilt. Ga dan voor budgetmobiel.nl. Op deze pagina deel ik mijn review en kun je leren van mijn ervaring met budgetmobiel. Kies eieren voor je geld en kies voor een sterk netwerk van bijvoorbeeld Kpn.nl

Op deze pagina lees je over budgetmobiel’s:

  • Stiekeme marketing
  • Traagste internetsnelheid
  • Prima voor alleen bellen
  • Goedkoop = duurkoop

Budget Internetsnelheid

Instagram foto’s die 10 seconden duren met zichtbaar worden. Youtube filmpjes die bijna niet laden en als je constant over wilt flippen van 3g naar 4g, dan zou ik zeggen;  kopen die hap, kat in de zak. Ik schrijf deze review omdat ik jou wil voorkomen dezelfde rompslomp mee te hoeven maken als mij. Leer van de ervaringen zal ik zeggen..

Heb je T-mobile Thuis dan combineer je heel voordelig en heb je supersnel 5G voor 25eu. Ben je nog geen klant bij T-mobile dan betaal je maar 35 euro. Bestel hier mobiel van T-mobile

Bekijk ook eens de voordelen van glasvezel

t-mobile korting mobiel met thuis abonnement
Klantenvoordeel

Review van budgetmobiel

Ik ben blij wanneer ik weer thuis op mijn wifi zit. Buiten leek het soms dat ik helemaal geen internet had. Heel frustrend. Stel je  staat in de Alberthein en je wilt met je mobiel geld overboeken van je spaar naar je gewone rekening, dan kan dat niet. Omdat je internetsnelheid te traag is. (Was ik blij dat er genoeg geld op m’n gewone rekening stond.)

Kies voor stabiel en goed internet van bijvoorbeeld Tele2 of Kpn.

Bellen met budgetmobiel was wel prima te doen. Daar had ik verder geen problemen mee.

Zie bijvoorbeeld dit filmpje. Bellen kan inderdaad en lukt zonder moeite. + Onbeperkt trage internet

Happyplugs 🙁 

Weet je wat nog meer sneaky is…? Ze bieden van die happy plugs pods aan. Draadloze oordopjes. Als je ze in gebruik neemt kun je 6 maanden je abonnement niet opzeggen. Zit je vast aan een superslecht netwerk. Terwijl ze die chineze dingen voor cheapy cheap inkopen en aanbieden als zijnde 99,-. Plus de reviews online zijn ook niet over om naar huis te schrijven..

happyplugs pods air 2
happy de peppy…

Kpn netwerk

Kijk het zit zo. Ze praten over het feit dat ze op het super-goede netwerk van Kpn zitten. Maar ze vertellen er niet bij dat ze een stukje signaal op de zendmast van 4g hebben gekocht. Op dit stukje signaal zetten ze een x aantal mensen en krijg je maar een x aantal procent aan signaal binnen.Toen ik bij tele2 zat had ik supersnel internet terwijl ik op 4g zat. Ik woon in de randstad waar voldoende dekking is want aan zendmasten ontbreekt het hier niet. Budget mobiel koopt gewoon een stukje in en proppen daar een hele bups mensen op en die 4g wordt weer onderverdeeld in kleine taartstukjes. De zendmasten raken nog net niet overbelast.

budget mobiel 4g netwerk

Goedkoop is duurkoop

Zelf was ik hiervoor klant bij tele2 en altijd supertevreden geweest. Het was een verkeerde move om te denken goedkoper uit te zijn bij budgetmobiel. Wederom heeft mijn denkwijze zich bewezen: Goedkoop = vaak duurkoop.

Facetimen met Oma… Ja als je wilt dat je beeld vastblijft hangen met supertrage internetsnelheid.

Als ik je mag aanraden neem geen Budget mobiel. Leer van mijn ervaring. Kies eieren voor je geld en ga bijvoorbeeld voor Tele2 of T-mobile.  Hier heb je unlimited bellen en internetten voor 25 euro per maand en is ook maandelijks opzegbaar.

Bij budgetmobiel heb je inderdaad als voordeel dat er geen BKR check gedaan wordt. Maar naar mijn weten zijn ze bij tele2 ook vrij soepel hierin.

Maaaar heb je bijvoorbeel T-mobile thuis en je wilt snel internet.. dan kun je ook voor de unlimited data van T-mobile gaan. Dan maak je gebruik van 5G. Combineer je t-mobile thuis met mobiel dan heb je 5G unlimited voor maar 25 euro per maand.

Bekijk hier T-mobile Thuis Glasvezel blog

Budgetmobiel is onderdeel van de nutsgroep en heette voorheen robinmobile.