Budget Mobiel Ervaringen – Review Netwerk – Internet Snelheidstest

Budget Mobiel Ervaringen – Review Netwerk – Internet Snelheidstest

Budget Mobiel Ervaringen/ Mijn Review

Je vraagt je af of Budget Mobiel een goed netwerk heeft en wat de reviews zijn. In mijn blog lees je mijn ervaring over Budgetmobiel.nl en mijn antwoord is eigenlijk kort en bondig; Nee. Doe het niet. Wil je traag internet? Het heeft namelijk een super trage verbinding op het 4g netwerk. Je kunt beter voor een stabiel en betrouwbaar snelheid gaan bij Tele2.nl

budget mobiel logo

4G Snelheid

4G is niet altijd het onbeperkte 4g. Er worden namelijk afspraken gemaakt tussen telecombedrijven zoals kpn en budget mobiel, dat je maar een X percentage aan down/uploadsnelheid kunt ophalen. Het resultaat hiervan is dat je met traag internet komt te zitten. Bekijk hier alle sim only abonnementen die je maandelijks kunt opzeggen

Als je een sim only zoekt voor b.v. alleen bellen, dan is budget mobiel een prima optie. Wil je ook internetten op je mobiel? Dan zou ik eieren voor je geld kiezen. Begin hier met  Sim Only Vergelijken van alle sim only providers

Op deze pagina lees je meerdere schrijnende verhalen van mensen die spijt hebben van hun besluit om naar Budget mobiel te gaan. Door cadeautjes aan te bieden verbinden ze mensen 2 jaar lang aan contracten waar je niet onderuit komt.

Onbeperkt ervaringen

Je leest op deze pagina waarom budget mobiel niet écht onbeperkt data heeft, en waarom ze zo’n trage verbinding hebben. Na constant haperen van foto’s en filmpjes wilde ik de snelheid van Budget mobiel weten, dus deed ik een snelheidstest.

Ik heb vervolgens Budget mobiel vergeleken met Tele2 mobiel, conclussie? Voor 5 euro meer, heb je zoveel meer waard voor je geld! Op deze pagina lees je alle voordelen van Tele2

Hieronder zie je een afbeelding van de internet snelheid van Budgetmobiel.

snelheid van budget mobiel

Budget Mobiel snelheid

Zoals je kunt zien is de download-snelheid erg laag, plaatjes laden op facebook/instagram duurt met deze snelheid al een aantal seconden.

De snelheid van Budgetmobiel: Zo traag als een slak

Er wordt gesproken over Onbeperkt internet maar met een fair use policy. Het unlimited streamen is niet geheel waar. In totaal krijg je bij budget mobiel 40 gb per maand.

“Onbeperkt Internet”

Bij Tele2 mobiel werkt het net even anders, zij hebben een limiet van 10Gb per dag. Dat is gemiddeld 300gb per maand.

Ligt een keer je internet thuis eruit vanwege een storting? Dan kun je nog eens met gemak een filmpje streamen op Netflix met een persoonlijke hotspot.

Als je voordelig wilt zijn én betrouwbaar internet wilt, zou ik toch voor Tele2 gaan. Ze zijn 5 euro duurder, maar voor die 5 euro krijg je zoveel meer waard voor je geld. Voor maar 2 euro meer heb je ook 5G. Naast tele2 heeft Vodafone Sim Only abonnementen

Extra korting bij Tele2 en Tmobile

Met een Tele2 abonnement krijg je ook 5 euro korting bij T-mobile Thuis , Heb je Tmobile Thuis? Dan krijg je 5 GB aan data gratis bij Tele2.

Lees hier mijn review over T Mobile Thuis

 

budget mobiel ervaringenbudget mobiel review ervaring

Traag Internet bij Budget Mobiel

Als je traag internet wilt. Ga dan voor budgetmobiel.nl. Leer van mijn ervaring, voorkom hoofdpijn, niets is irritanter dan ongeduldig wachten tot een pagina laadt, dat hoort gewoon lekker snel te gaan. Snelheid van internet is voor mij toch wel een van de belangrijkste factoren.

Op deze pagina lees je over budgetmobiel’s:

  • Stiekeme marketing
  • Traagste internetsnelheid
  • Prima voor alleen bellen
  • Goedkoop = duurkoop

Budget Internetsnelheid

Instagram foto’s die 10 seconden duren met zichtbaar worden. Youtube filmpjes die bijna niet laden en als je constant over wilt flippen van 3g naar 4g, dan zou ik zeggen;  kopen die hap, kat in de zak. Ik schrijf deze review omdat ik jou wil voorkomen dezelfde rompslomp mee te hoeven maken als mij. Leer van de ervaringen zou ik zeggen..

 

t-mobile korting mobiel met thuis abonnement
Klantenvoordeel

Review van budgetmobiel

Ik ben blij wanneer ik weer thuis op mijn wifi zit. Buiten leek het soms dat ik helemaal geen internet had. Heel frustrend. Stel je  staat in de Alberthein en je wilt met je mobiel geld overboeken van je spaar naar je gewone rekening, dan kan dat niet. Omdat je internetsnelheid te traag is. (Was ik blij dat er genoeg geld op m’n gewone rekening stond.)

Kies voor stabiel en goed internet van bijvoorbeeld Tele2 of Kpn.

Bellen met budgetmobiel was wel prima te doen. Daar had ik verder geen problemen mee.

Zie bijvoorbeeld dit filmpje. Bellen kan inderdaad en lukt zonder moeite. + Onbeperkt trage internet

Happyplugs 

Weet je wat nog meer sneaky is…? Ze bieden van die happy plugs pods aan. Draadloze oordopjes. Als je ze in gebruik neemt kun je 6 maanden je abonnement niet opzeggen. Zit je vast aan een superslecht netwerk. Terwijl ze die chineze dingen voor cheapy cheap inkopen en aanbieden als zijnde 99,-. Plus de reviews online zijn ook niet over om naar huis te schrijven.

Op review.nl  staan nog meer reviews van mensen;

hier een paar voorbeelden:

 

Spijt42 (op review.nl)

Er was een JBL Clip onderweg,maar ze hadden de verkeerde postcode gebruikt! Ik ze via de chat op hun site op de hoogte gebracht werd ik gewoon als leugenaar uit gemaakt,en dat die mail nep was! Zo onbeschoft zijn ze zelfs via chat op facebook word ik doorgestuurd naar de chat op hun site! Zonet gebeld maar dan hangen ze gewoon op als het over de budget mobiel gaat! En dan ga je een contract aan van 2 jaar ca 480 euro.

Onbeperktinternettenklopt niet (op review.nl)

Als je meer dan 4 g internet gebruikt met onbeperkt abonement, dan moet een een sms sturen en dan heb je bijna twee uur geen internet.
Daarna krijg je 1 g.
Dit hele gedoe is niet vantevoren gemeld.
Je kan geen telefonisch contact hebben als je problemen heb.
Bij chatten heb je vaak en in het weekend alleen een chat robot waar ik me dood aan erger en geen oplossing bied alleen onzinnige antwoorden.

Waardeloos bereik en traag (op review.nl)

Al vanaf het begin slecht bereik kwa bellen en internet super traag. sinds 2 dagen niet meer kunnen bellen of gebeld worden. Geen klantenservice die je kunt bellen, en het chatten is waardeloos, geen reactie of gehoor. Geen achter stand met betalen, ander Sim kaartje in de telefoon gedaan telefoon werkt naar behoren, Klacht in gediend bij klacht.nl en hierop geeft budget mobiel geen gehoor. Wat kan ik nu doen??

happyplugs pods air 2
happy de peppy…

Kpn netwerk

Kijk het zit zo. Ze praten over het feit dat ze op het super-goede netwerk van Kpn zitten. Maar ze vertellen er niet bij dat ze een stukje signaal op de zendmast van 4g hebben gekocht. Op dit stukje signaal zetten ze een x aantal mensen en krijg je maar een x aantal procent aan signaal binnen.Toen ik bij tele2 zat had ik supersnel internet terwijl ik op 4g zat. Ik woon in de randstad waar voldoende dekking is want aan zendmasten ontbreekt het hier niet. budget mobiel 4g netwerk

Goedkoop is duurkoop

Zelf was ik hiervoor klant bij tele2 en altijd supertevreden geweest. Het was een verkeerde move om te denken goedkoper uit te zijn bij budgetmobiel. Wederom heeft mijn denkwijze zich bewezen: Goedkoop = vaak duurkoop.

Facetimen met Oma… Ja als je wilt dat je beeld vastblijft hangen met supertrage internetsnelheid.

Als ik je mag aanraden neem geen Budget mobiel. Leer van mijn ervaring. Kies eieren voor je geld en ga bijvoorbeeld voor Tele2 of T-mobile.  Hier heb je unlimited bellen en internetten voor 25 euro per maand en is ook maandelijks opzegbaar.

Bij budgetmobiel heb je inderdaad als voordeel dat er geen BKR check gedaan wordt. Maar naar mijn weten zijn ze bij tele2 ook vrij soepel hierin.

Maaaar heb je bijvoorbeeld T-mobile thuis en je wilt snel internet.. dan kun je ook voor de unlimited data van T-mobile gaan. Dan maak je gebruik van 5G. Combineer je t-mobile thuis met mobiel dan heb je 5G unlimited voor maar 25 euro per maand.

Bekijk hier T-mobile Thuis Glasvezel blog

Budgetmobiel is onderdeel van de nutsgroep en heette voorheen robinmobile.