T-mobile Thuis Ervaringen – 6 Maanden – Korting

T-mobile Thuis Ervaringen – 6 Maanden – Korting

Ik heb vorige week T-mobile thuis besteld nadat ik positieve ervaringen had gelezen op tweakers. Ik bestelde Internet & tv met vast bellen. (Ook wel Alles-in-1 van T-mobile).

Hiervoor had ik Ziggo, via de coax. Ik betaalde elke maand rond de 70 euro. Ik had van een vriend gehoord dat je bij T-mobile Thuis flink kunt besparen. T-mobile biedt Glasvezel en DSL internet tegen aantrekkelijke prijzen.

t-mobile thuis ervaringen

6 Maanden Korting op T-mobile Thuis

Omdat ik een mobiel abonnement van  T-mobile heb, krijg ik 5 euro extra korting (Klantvoordeel) en betaal ik de eerste 6 maanden maar 25,- voor TV en Internet..  Na 6 maanden ga ik 42,50 euro betalen voor Internet, TV en VastBellen van T-mobile Thuis.

In deze blog lees je over mijn ervaringen met T-mobile

  1. De kosten van T-mobile
  2. Installatie
  3. Internetsnelheid
  4. Extra’s als Tv Anywhere
  5. Mijn T-mobile Thuis Ervaringen

Mijn T-mobile Thuis Ervaring

Ik vind de website van T-mobile Thuis super overzichtelijk en duidelijk. Binnen een paar minuten had ik mijn internet en tv besteld. Als aansluitdatum was de eerste volgende mogelijkheid 14 dagen later. Beetje jammer want ik was inmiddels van Ziggo afgesloten. T-mobile thuis ervaringen delen? Dat kan onderaan de pagina

Maar tot mijn grote verbazing kreeg ik na 3 dagen het Tmobile Thuis installatiepakket thuisgestuurd. Ik ontving ook een mail dat de aansluitdatum vervroegd is naar 6 augustus 2021, Wow! Internet en tv binnen een week geregeld.

Dit is trouwens de nieuwe T-mobile Thuis reclame

Goede communicatie

Wat ik persoonlijk erg fijn vind, is de communicatie van T-mobile Thuis. Bij elke update wordt je op de hoogte gehouden. Toen ik het TV en Internetpakket thuisgestuurd kreeg, ontving ik een track & trace code zodat ik mijn pakket kon volgen.

t-mobile thuis ervaringen installatie pakket
T-mobile Thuis Installatiepakket

Het pakket was een magenta gekleurde doos en bevat het modem, tv kastje en bekabeling. De uitgebreide handleiding legt stap voor stap uit hoe je zelf het internet aansluit. Een kind doet de was..

T-mobile Thuis kosten

t-mobile thuis kostenBekijk hier de actuele prijzen op T-mobile Thuis.nl

T-mobile Thuis VS – Ziggo

Heb je een ADSL aansluiting dan installeer je binnen een handomdraai het internet. Je stopt een kabel in het modem en Voilá, je bent verbonden.

Maar heb je b.v. kabel van Ziggo dan kan het zijn dat er een installatiemonteur langs moet komen. De verschillen tussen Ziggo en T-mobile is 1. De prijs. Tmobile is een stuk goedkoper. 2. T-mobile biedt Glasvezel en ADSL. Ziggo biedt Glasvezel en Coax.

t-mobile vs ziggo

Omdat ik zelf een aansluitpunt miste heb ik even met de klantenservice van T-mobile gebeld.

Ik kreeg een meneer aan de telefoon die een beetje kil, en onpersoonlijk overkwam. Wel hielp hij me snel en goed. Binnen een uur kon ik een afspraak inplannen met Guidion (monteursdienst van T-mobile Thuis).

De volgende dag stond de monteur bij mij op de stoep, hij heeft direct alles aangesloten. Een erg vriendelijke man, overigens. We hebben gezellig gekletst. Naderhand kreeg ik een mail met een enquette om de beoordeling in te vullen. In de Review kreeg deze man uiteraard 5 sterren van mij.

TV Pakket

Het TVpakket van T-mobile is erg uitgebreid en bevat alle zenders die ik nodig heb. Het Amino tv kastje is erg klein, kleiner dan ik had verwacht. Tijdens de tv installatie moet je een tv klantnummer en pincode invoeren. Deze verkrijg je via de website. Je moet dan je e-mail invoeren om een klant-account aan te maken.

Televisie Kijken

Nadat je een account hebt gemaakt zie je direct je televisie codes. In het klantgedeelte van T-mobile kun je ook je Klantvoordeel aanvragen. dit doe je via de inlogbutton van T-mobile 

Als je jouw tv-code hebt ingevoerd kun je een avatar uitkiezen en een persoonlijk “kijk profiel” maken. Mij is uitgelegd dat als je vaak woonprogramma’s kijkt, dan slaat je tv dat op en krijg je andere woonprogramma’s aangeboden. T-mobile Thuis ervaringen

t-mobile tv interface
Interface van T-mobile TV

De interface van T-mobile Thuis ziet er mooi en fris uit, het kleurrijke magenta komt meermaals terug in het design. Het zappen naar verschillende zenders gaat snel en eenvoudig, zonder ook maar enige happering.

TV-ANYWHERE

T-mobile heeft ook TV-Anywhere. Met je tv klantnummer kun je óveral in Europa gratis TV kijken via je smartphone, laptop of ipad. Ben je op de camping in Nederland, of ga je op vakantie naar het buitenland dan kun je met 3 apparaten tegelijkertijd TV-Anywhere streamen.

tv anywhere van t-mobile

Dit doe je op TVanywere.nl– Tv anywhere is gratis, en is alleen verkrijgbaar in combinatie met een T-mobile Thuis Internet en TV pakket. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn, niet iedereen wilt internet maar alleen TV. Omdat Televisie via het internet wordt gestreamd is dat helaas niet mogelijk.

Nadeel

Wat ik zelf een kleine nadeel vind, is dat er geen netflix op de interactieve TV zit. Omdat ik geen smartTV heb, moet ik via een chromecast Netflixen. Het zou fijn zijn als T-mobile Thuis ook een eigen Netflix Zender krijgt, zodat ik geen chromecast nodig heb.

T-mobile Thuis Internetsnelheid

Ik ben erg blij met het internetsnelheid van T-mobile Thuis. Ik heb een Internetpakket van 50mb. Na een meting op www.speedtest.net kwam ik uit op 48mb. Wat voor mij genoeg is omdat ik alleenstaand ben. Heb je kinderen, of woon je met meerdere personen in een huis dan is het handig om voor 100mb te gaan. Hier betaal je 5 euro meer voor.

review t-mobile

Ik wilde samen met de monteur de wifi-code invoeren. Op het kaartje achterop het modem staat een QR code, als je deze met je fotocamera scant, dan verbindt hij automatisch met het netwerk van het modem.  Handig Snufje 😉

T-mobile Thuis is een aanrader!

Al met al ben ik erg blij met mijn keuze om voor T-mobile Thuis Internet te gaan. Er staan een heleboel recensies online kijk b.v. op review.nl en andere review sites als Tweakers. Over het algemeen zijn het positieve beoordelingen.  Wil je betaalbaar en betrouwbaar internet dan is T-mobile Thuis een goede beslissing om te maken.

volg T-mobile op Youtube

Het bedrijf T-mobile Thuis is een onderdeel van T-mobile Mobiel. Een aantal jaar geleden heeft T-mobile het klantenbestand van Vodafone overgenomen en heeft hierdoor ruim 700.000 nieuwe abonnees voor Internet en TV thuis. in 2021 heeft T-mobile Tele2 overgekocht. Tele2 had ook ruim 300.000 Klanten die gebruik maken van Internet, tv en vastbellen. T-mobile wilt de markt domineren door goedkoop, betrouwbaar en servicegericht hun klanten voorzien van het beste internet.

Bekijk T-mobile op wiki

 

T-mobile is momenteel ook bezig met de aanleg van Glasvezel in Zoetermeer. Bekijk hier het artikel over de actuele ontwikkelingen rondom Glasvezel in Zoetermeer

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Affirmations.nl
Average rating:  
 5 reviews
by Joost on Affirmations.nl
Positieve ervaring

Leuk om je ervaring te lezen. Bij mij duurde het wel gewoon 14 dagen. Ik ben blij dat ik overgestapt ben, mijn kinderen kunnen eindelijk ongehinderd schoolwerk doen

by Priscilla on Affirmations.nl
Tmobile

Ik heb nu glasvezel. Gigantische uitvinding! Ik blijf voorlopig
bij ziggo

by Mark on Affirmations.nl
Blij voor je

Blij voor je

by Joyce on Affirmations.nl
Bellen

De klantenservice is soms wel lastig te bereiken. Ik bel ze tegenwoordig op Zondag. Dat scheelt wel wachten

by Jan on Affirmations.nl
Wifi

Mijn wifi ligt er soms uit, dan moet ik het modem resetten