T-mobile Thuis – VS Ziggo – Welke Provider is het Beste? Review

T-mobile Thuis – VS Ziggo – Welke Provider is het Beste? Review

T-mobile Thuis Review: Ik stapte over van Ziggo naar T-mobile thuis. Op deze pagina lees je wat de verschillen tussen deze 2 providers zijn. ziggo vs t-mobile

Ik had vorige week T-mobile Thuis besteld nadat ik positieve ervaringen had gelezen op tweakers. Online ben ik gaan  internet vergelijken via Overstappen Van Provider En toen kwam T mobile thuis als beste uit de bus. Blijkbaar heeft T-mobile niet alleen mobiel, maar ook Internet en Televisie. 

t mobile thuis internet en tv reviewInternet en TV Review T-mobile

Ik bestelde Internet & tv van T-mobile Thuis. Hier lees je mijn review van t mobile thuis. Ik checkte het verschil tussen T Mobile en Ziggo, en kwam op een leuke besparing uit! Hier een terugblik en beoordeling van mijn bestelling bij T-mobile Thuis. 

Review Update

Dec 2021: Ik zit momenteel een half jaar bij T-Mobile thuis, Ik heb internet en Tv en ben nog steeds heel blij met mijn keuze. De Coverage is uitstekend, ik heb geen enkele keer zonder internet gezeten en de snelheid is sneller dan ik had gedacht. Mijn ervaring met T Mobile, So Far So Good!

T mobile thuis internet en TV bestellen

 

Tmobile Thuis – Vs Ziggo

Voordat ik T-mobile Thuis installeerde had ik Ziggo, via de coax. Prima verbinding, alleen stond de prijs me niet zo aan. Het grootste verschil tussen t mobile thuis en ziggo, is toch wel de prijs. Ik betaalde elke maand rond de 70 euro bij Ziggo. Nu ik van Ziggo naar T mobile ging overstappen, betaal ik maar 45 per maand. T mobile Thuis VS Ziggo? Een besparing van ruim 200 euro op jaarbasis! Op deze pagina lees je mijn ondervindingen. T-mobile thuis website

t mobile thuis vs ziggo

Voordat ik ging overstappen las een ik een review en na een prijsvergelijking bleek dat  T-mobile jaarlijks veel geld scheelt. Als ik dat op jaarbasis bereken, bespaar je bij t-mobile thuis ruim 200 euro per jaar. Als je de snelheid zou vergelijken tussen T-mobile Thuis en Ziggo, dan scheelt dat ook niet veel. 

t-mobile thuis ervaringen

6 Maanden Korting op T-mobile Thuis

Omdat ik een mobiel abonnement van  T-mobile heb, krijg ik 5 euro extra korting (Klantvoordeel) en betaal ik de eerste 6 maanden maar 25,- voor TV en Internet.  Na 6 maanden ga ik 42,50 euro betalen voor Internet, TV en VastBellen van T-mobile Thuis. Ik dacht laat ik nog even wat online reviews bekijken, en de recensies waren allemaal lovend over T mobile.

In deze blog lees je over mijn ervaringen met T-mobile

  1. Mijn Review van T mobile Thuis
  2. Installatie
  3. Internetsnelheid van Tmobile
  4. Extra’s als Tv Anywhere
  5. Ervaringen delen

Mijn Review van T-mobile Thuis

Ik vind de website van T-mobile Thuis super overzichtelijk en duidelijk. Binnen een paar minuten had ik mijn internet en tv besteld. Als aansluitdatum was de eerste volgende mogelijkheid 14 dagen later. Beetje jammer want ik was inmiddels van Ziggo afgesloten. Wat zijn jouw ervaringen met T-mobile Thuis? Deel je ervaring onderaan deze pagina!

Maar tot mijn grote verbazing kreeg ik na 3 dagen het Tmobile Thuis installatiepakket thuisgestuurd. Ik ontving ook een mail dat de aansluitdatum vervroegd is naar 6 augustus 2021, Wow! Internet en tv binnen een week geregeld.

Dit is trouwens de nieuwe T-mobile Thuis reclame:

Goede communicatie

Wat ik persoonlijk erg fijn vind, is de communicatie van T-mobile Thuis. Bij elke update wordt je op de hoogte gehouden. Toen ik het TV en Internetpakket thuisgestuurd kreeg, ontving ik een track & trace code zodat ik mijn pakket kon volgen.

t-mobile thuis ervaringen installatie pakket
T-mobile Thuis Installatiepakket

Het pakket was een magenta gekleurde doos en bevat het modem, tv kastje en bekabeling. De uitgebreide handleiding legt stap voor stap uit hoe je zelf het internet aansluit. Een kind doet de was.. Klein puntje van kritiek; de doos was vrij groot en had iets kleiner gekund

T-mobile Thuis kosten

t-mobile thuis kostenBekijk hier de actuele prijzen op T-mobile Thuis.nl

T-mobile Thuis VS – Ziggo

Heb je een ADSL aansluiting dan installeer je binnen een handomdraai het internet. Je stopt een kabel in het modem en Voilá, je bent verbonden. Lukt het je niet om te verbinden? Dan kun je altijd gratis een guidion monteur via de t-mobile thuis klantenservice laten langskomen.

De verschillen tussen Ziggo en T-mobile is 1. De prijs. Tmobile is een stuk goedkoper. 2. T-mobile biedt Glasvezel en ADSL. Ziggo biedt Glasvezel en Coax. De coverage (dekking) van t-mobile is bij Glasvezel 1000mb p.s. bij adsl is dat tussen de 50 en 100mb. Dit is afhankelijk van de straat waar je woont.

t-mobile vs ziggo

Omdat ik zelf een aansluitpunt miste heb ik even met de klantenservice van T-mobile gebeld.

Ik kreeg een meneer aan de telefoon die een beetje kil, en onpersoonlijk overkwam. Wel hielp hij me snel en goed. Binnen een uur kon ik een afspraak inplannen met Guidion (monteursdienst van T-mobile Thuis).

De volgende dag stond de monteur bij mij op de stoep, hij heeft direct alles aangesloten. Een erg vriendelijke man, overigens. We hebben gezellig gekletst. Naderhand kreeg ik een mail met een enquette om de beoordeling in te vullen. In de Review kreeg deze man uiteraard 5 sterren van mij.

t mobile thuis

TV Pakket

Het TVpakket van T-mobile is erg uitgebreid en bevat alle zenders die ik nodig heb. Het Amino tv kastje is erg klein, kleiner dan ik had verwacht. Tijdens de tv installatie moet je een tv klantnummer en pincode invoeren. Deze verkrijg je via de website. Je moet dan je e-mail invoeren om een klant-account aan te maken.

Televisie Kijken

Nadat je een account hebt gemaakt zie je direct je televisie codes. In het klantgedeelte van T-mobile kun je ook je Klantvoordeel aanvragen. dit doe je via de inlogbutton van T-mobile 

Als je jouw tv-code hebt ingevoerd kun je een avatar uitkiezen en een persoonlijk “kijk profiel” maken. Mij is uitgelegd dat als je vaak woonprogramma’s kijkt, dan slaat je tv dat op en krijg je andere woonprogramma’s aangeboden. T-mobile Thuis ervaringen

t-mobile tv interface
Interface van T-mobile TV

De interface van T-mobile Thuis ziet er mooi en fris uit, het kleurrijke magenta komt meermaals terug in het design. Het zappen naar verschillende zenders gaat snel en eenvoudig, zonder ook maar enige happering.

TV-ANYWHERE

T-mobile heeft ook TV-Anywhere. Met je tv klantnummer kun je óveral in Europa gratis TV kijken via je smartphone, laptop of ipad. Ben je op de camping in Nederland, of ga je op vakantie naar het buitenland dan kun je met 3 apparaten tegelijkertijd TV-Anywhere streamen.

tv anywhere van t-mobile

Dit doe je op TVanywere.nl– Tv anywhere is gratis, en is alleen verkrijgbaar in combinatie met een T-mobile Thuis Internet en TV pakket. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn, niet iedereen wilt internet maar alleen TV. Omdat Televisie via het internet wordt gestreamd is dat helaas niet mogelijk.

Nadeel

Wat ik zelf een kleine nadeel vind, is dat er geen netflix op de interactieve TV zit. Omdat ik geen smartTV heb, moet ik via een chromecast Netflixen. Het zou fijn zijn als T-mobile Thuis ook een eigen Netflix Zender krijgt, zodat ik geen chromecast nodig heb.

T-mobile Thuis Internetsnelheid

Ik ben erg blij met het internetsnelheid van T-mobile Thuis. Ik heb een Internetpakket van 50mb. Na een meting op www.speedtest.net kwam ik uit op 48mb. Wat voor mij genoeg is omdat ik alleenstaand ben. Heb je kinderen, of woon je met meerdere personen in een huis dan is het handig om voor 100mb te gaan. Hier betaal je 5 euro meer voor.

review t-mobile

Ik wilde samen met de monteur de wifi-code invoeren. Op het kaartje achterop het modem staat een QR code, als je deze met je fotocamera scant, dan verbindt hij automatisch met het netwerk van het modem.  Handig Snufje 😉

T-mobile Thuis is een aanrader!

Al met al ben ik erg blij met mijn keuze om voor T-mobile Thuis Internet te gaan. Er staan een heleboel recensies online kijk b.v. op review.nl en andere review sites als Tweakers. Over het algemeen zijn het positieve beoordelingen.  Wil je betaalbaar en betrouwbaar internet dan is T-mobile Thuis een goede beslissing om te maken.

volg T-mobile op Youtube

Het bedrijf T-mobile Thuis is een onderdeel van T-mobile Mobiel. Een aantal jaar geleden heeft T-mobile het klantenbestand van Vodafone overgenomen en heeft hierdoor ruim 700.000 nieuwe abonnees voor Internet en TV thuis. in 2021 heeft T-mobile Tele2 overgekocht. Tele2 had ook ruim 300.000 Klanten die gebruik maken van Internet, tv en vastbellen. T-mobile wilt de markt domineren door goedkoop, betrouwbaar en servicegericht hun klanten voorzien van het beste internet.

Bekijk T-mobile op wiki

 

T-mobile is momenteel ook bezig met de aanleg van Glasvezel in Zoetermeer. Bekijk hier het artikel over de actuele ontwikkelingen rondom Glasvezel in Zoetermeer

 

Doe hier de Ziggo Glasvezel Postcodecheck

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Affirmations.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Joost
Positieve ervaring

Leuk om je ervaring te lezen. Bij mij duurde het wel gewoon 14 dagen. Ik ben blij dat ik overgestapt ben, mijn kinderen kunnen eindelijk ongehinderd schoolwerk doen

 by Priscilla
Tmobile

Ik heb nu glasvezel. Gigantische uitvinding! Ik blijf voorlopig
bij ziggo

 by Mark
Blij voor je

Blij voor je

 by Joyce
Bellen

De klantenservice is soms wel lastig te bereiken. Ik bel ze tegenwoordig op Zondag. Dat scheelt wel wachten

 by Jan
Wifi

Mijn wifi ligt er soms uit, dan moet ik het modem resetten