Storytel Gratis Uitproberen? Bespaar Kosten op Storytel Family!

Storytel Gratis Uitproberen? Bespaar Kosten op Storytel Family!

Storytel Gratis Uitproberen?

Gratis storytel uitproberen? De beste boeken, De beste streamingservice voor boeken vind je op storytel.nl Of je nu graag een roman leest, een avontuurlijk boek of non-fiction. Met meer dan 60.000 titels is er voor elk wat wils. Met Storytel Family deel je jouw abonnement met je familie. Zo kan iedereen in het gezin profiteren van de voordelen die storytel te bieden heeft. Probeer direct storytel gratis uit

Wat zijn de Storytel Kosten?

Je vraagt je misschien af wat de kosten zijn voor Storytel? Het antwoord op deze vraag is dat er verschillende pakketten zijn en dus verschillende kosten. Wat je precies betaalt? In het overzicht hieronder vind je het antwoord.

De kosten zijn 11,99 voor een maandelijks abonnement. Het family abonnement bedraagt 14,99. Profiteer van de eerste 14 dagen gratis storytel. Storytel abonnementen zijn altijd opzegbaar. Bekijk hier alle abonnementen

storytel kosten

storytel gratis uitproberen
storytel is gratis te proberen

Waarom Storytel?

  • Grootste aanbod in catalogus (60.000 boeken)
  • luisteren en lezen tegelijk
  • Meerdere apparaten (Family)
  • Altijd opzegbaar
  • Goedkoop, en gratis uit te proberen
  • Offline lezen als je geen internet hebt.
  • Ook ruime keuze aan e-books

Nieuwe boeken, elke maand weer.

Storytel is een digitale abonnementsdienst, waarmee je audioboeken kunt beluisteren op je telefoon. Download de Storytel app voor iPhone of Android, sluit een abonnement af en luister naar een bibliotheek van boeken, waar en wanneer jij maar wilt. Elk maand nieuwe boeken.

Storytel Giftcard, cadeau doen?

Een abonnement afsluiten bij Storytel kan via de website. Het abonnement is onbeperkt, wat betekent dat je net zoveel boeken kun luisteren als jij maar wilt. Wist je dat je ook storytel cadeau kunt doen? Een Storytel abonnement cadeau geven is een uniek cadeau om te geven. Wie wilt er geen 60.000 boeken cadeau krijgen? Geef storytel cadeau.

nieuwe boeken van storytel
nieuwe boeken

Boeken downloaden

Offline je boeken bewaren zodat je altijd boeken kunt luisteren. Met de functie offline downloaden kun je altijd je boeken downloaden in geval er geen wi-fi is. Als je boeken wilt downloaden dien je ze op de boekenplank in de app te plaatsen.

storytel gratis
>14 dagen uitproberen

Storytel App

Met de Storytel app voor iPhone en Android worden boeken naar je telefoon gestreamd. Het is ook mogelijk om audioboeken offline op te slaan, zodat je ze ook kunt beluisteren als je even geen beschikking over internet.

offline storytel gebruiken

Storytel is een zweeds bedrijf wat is opgericht in 2005. Sinds 2013 is Storytel ook in Nederland actief.

Storytel voor op vakantie? Ga de zomer tegemoet met Storytel. Waar je ook bent, Storytel is altijd bereikbaar. Offline boeken opslaan is een van de voordelen die storytel te bieden heeft. Probeer direct gratis storytel uit

 

 

 

Ben je benieuwd naar andere producten, bijvoorbeeld de c9 detox? Of wat dacht je van Weightwatchers?