Ziggo VS Kpn – Glasvezel – Overstappen – Verschillen

Ziggo VS Kpn – Glasvezel – Overstappen – Verschillen

Ziggo VS Kpn – glasvezel

Ziggo VS Kpn – Glasvezel? Met Glasvezel heb je razendsnel internet. Of je nu video’s wilt streamen, muziek wilt luisteren of mails wilt versturen. Met Glasvezel van ziggo en kpn doe je dit supersnel. Hoe snel en wat het kost? En wat zijn de verschillen? Nieuwkomer op de markt van glasvezel; T-mobile Thuis Glasvezel. Alle nieuwtjes lees je hier.

ziggo vs kpn glasvezel
Bekijk glasvezel aanbod van kpn

Internet overzicht

  • Glasvezel VS Kabel
  • Wat kost glasvezel
  • Welke bedrijven bieden glasvezel aan
  • Ziggo Versus Kpn

Verschillen

Het verschil tussen glasvezel en kabel? Ruim 900Mbits per seconde. Stap vandaag nog over naar het Kpn glasvezel netwerk. Dit kun je bij kpn zelf doen, maar ook bij T-mobile Thuis, ook zij bieden glasvezel aan. Niet alleen voor de snelheid maar ook voor de prijs kies je voor een glasvezelverbinding. Kijk direct of glasvezel ook op jouw adres mogelijk is. Na het lezen van dit artikel weet je de verschillen in snelheid, prijs en kwaliteit.

Vergelijking Snelheid en prijs van Kpn Versus Ziggo. 

kpn Hussel InternetZiggo Internet Max
NetwerkGlasvezelKabel
Downloadsnelheid500 Mbit/s500 Mbit/s
Uploadsnelheid500 Mbit/s40 Mbit/s
Prijs55,- /mnd66,50 /mnd
Verplicht tv?Nee, bij kpn Hussel bepaal je zelf of je tv neemt en zit je nergens aan vastJa, je krijgt bij Ziggo altijd tv, ook als je dit niet gebruikt

 

Een vreemde bijkomstigheid van Ziggo tegenover Kpn vind ik persoonlijk toch wel dat je altijd tv moet afsluiten als je een internetabonnement wilt. Heel bijzonder als je geen televisie hebt en alleen maar gebruik wilt maken van internetten.

Nieuwkomer T-mobile Thuis biedt al Glasvezel aan vanaf 35 euro! Met klantvoordeel zelfs 30 euro!


verschillen glasvezel kpn en ziggo

Wat is Glasvezel eigenlijk?

Vezel van glas, zo dun als haar. Deel data met het snelheid van het licht. Een techniek dat al meer dan 50 jaar bestaat. In de jaren 60 ontwikkelde Charles Kao een techniek waarmee hij licht door dunne vezels van glas transporteerde. Door het toevoegen van lasers kwam deze internet-technologie tot stand en werd een baanbrekende oplossing voor datatransport.

Benieuwd hoe glasvezel wordt aangesloten op uw woning? In een kort filmpje van KPN Netwerk wordt uitgelegd hoe glasvezel aangelegd wordt in uw woning. Razendsnel internetten met het netwerk van Kpn. 

De techniek wordt gebruikt voor ons dagelijkse gebruik van internet.  Onderstaande afbeelding geeft aan waar glasvezel mogelijk is. Wil je het exact weten? Doe dan hier de postcodecheck bij Kpn of T-mobile Thuis. Onlangs heeft t-mobile thuis ook glasvezel in loosduinen en seghbroek aangelegd.

glasvezel kaart

Welke bedrijven bieden glasvezel aan?

Waar kan ik glasvezel aanvragen? Op dit moment kun je glasvezel krijgen bij b.v. ziggo en kpn. Maar ook bij T-mobile Thuis kun je een postcodecheck doen voor glasvezel. Heb je bijvoorbeeld kpn of t-mobile mobiel, dan krijg je extra klantvoordeel op je internetabonnement en kun je voordelig internetten via het glasvezelnetwerk.

supersnel internet wifi

Is glasvezel echt zo snel?

Hoe snel glasvezel is? Ruim 1Gbit per seconde, dat is ruim 10x zo snel dan de snelste mogelijke kabelverbinding, dsl. Niet voor niets wordt glasvezel internet van de toekomst genoemd.

Bekijk de aanbiedingen van T-mobile Thuis

Wat kost Glasvezel?

bij T-mobile thuis heb je al een internet glasvezel abonnement vanaf 25* euro per maand.  Bij kpn is dit vanaf 35 euro per maand. De kosten voor glasvezel zijn dus per bedrijf verschillend, de prijzen veranderen ook zo nu en dan.

glasvezel kosten overzicht

Regelmatig vind je leuke acties met bijvoorbeeld 3 of 6 maanden korting als je jezelf aanmeld. Glasvezel hoeft helemaal niet duur te zijn, het is ook niet duurder dan dsl maar is qua prijs hetzelfde. U betaalt hetzelfde voor zowel glasvezel als dsl.

*klantvoordeel T-mobile thuis, bij een mobiel abonnement krijg je 5 euro korting op je tmobile thuis abonnement.

kpn internet aanbieding

Ziggo Versus KPN

Ziggo & kpn zijn de grootste aanbieders binnen Nederland die internet, tv en bellen aanbieden. Bij een alles in 1 pakket kun je bij beide providers terecht. Maar welke is het beste? Ziggo Versus Kpn.  Zowel bij kpn en ziggo krijg je voordelig internet. In de vorm van korting, extra data of maandelijkse korting op het abonnement.  Beiden bieden ze ook extra tv zenders aan als je klant wordt., Heb je een groot gezin dan kun je vanwege de snelheid bij ziggo terecht, maar dat is niet altijd meer het geval omdat kpn gebruik maakt van een eigen glasvezelnetwerk.

ziggo vs kpn glasvezel mogelijkheden