Telefoon Leasen zonder BKR iPhone 

Na Swapfiets is er nu ook de Swapphone, een Smartphone als b.v. de iPhone huren voor een aantrekkelijke prijs. Wat is nou het verschil tussen een Telefoon Leasen en een abonnement? Dat lees je op deze blog. Met een gsm-lease heb je áltijd een werkende iPhone of Samsung tot je beschikking.

telefoon leasen

Telefoon Leasen of een Abonnement?

Bij een telefoon-abonnement heb je altijd een bkr registratie. Met een Telefoon Leasen niet. Bij Swapphone kun je een telefoon huren zonder registratie bij het bureau voor krediet. Het is namelijk geen telefoon-abonnement máár je huurt een toestel. Benieuwd naar welke telefoon je kunt leasen? > Bestel hier je swapphone

Binnen 24 uur een nieuwe iPhone of Samsung

Leasing a Phone

English: It’s not easy for Foreign people to have a Subscription with one of Netherlands Mobile Providers without being a Dutch citizen. Swapphone is a great option because you can lease a iPhone 7, 8, 11 or 12. Leasing a iPhone or Samsung is a great way to have a mobile phone with your own Sim only or Prepaid card. You rent a phone instead of buying it with a montlhy plan.

View the options voor Leasing a phone

swapphone nederland

Telefoon Leasen zonder BKR

Kan ik een telefoon abonnement krijgen met een bkr registratie? Mocht je dus zonder bkr registratie een gsm willen hebben dan kun dit dus omzeilen door alleen een telefoon te huren en vervolgens een sim-only bij b.v. Lebara te kopen. Soms is het lastig om een abonnement op een telefoon af te sluiten vanwege een BKR registratie. Elke telefoonabonnement is in feit een lening die altijd geregistreerd wordt bij het bureau van krediet in Tiel. Maar met de Swapphone wordt er geen registratie gedaan, de telefoon blijft eigendom van Swapphone 

Een telefoon leasen bij Swapphone is in 2 minuten geregeld en de telefoon heb je morgen in huis. Handig voor als je snel een nieuwe telefoon nodig hebt.


Voordelen telefoon huren

Wist je dat je jouw gekozen smartphone de volgende dag al op je deurmat kunt verwachten? Hier een lijstje met de voordelen van Swapphone:

 • Maandelijks Opzegbaar
 • Altijd Verzekerd, direct een nieuw toestel
 • Levenslange garantie
 • Geen BKR registratie
 • Je draagt bij aan de circulaire economie
 • Keuze uit Apple en Samsung

Gaat je toestel kapot? De volgende dag komt swapphone langs en wordt jouw smartphone direct geswapt! Dat is het voordeel van Particulier Leasen..

Swapphone Review / ervaring:

Anne: “Mijn mobieltje ging stuk en ik had geen telefoon-verzekering afgesloten. Ik kon nog niet met toestel verlengen maar zat nog wel met mijn abonnement. Ik heb toen een iPhone X bij swapphone besteld en ik was de volgende dag weer bereikbaar. Fijn dat ik een iPhone kon huren voor 2 weken.”

Het huren van een smartphone bij swapphone.nl kan al vanaf 7,49 per maand en als kers op de taart is het abonnement maandelijks opzegbaar. Superhandig als je met spoed en in nood een telefoon nodig hebt, > bestel nu op Swapphone. Morgen in huis.

Actie: Probeer Swapphone 30 dagen Gratis.

swapphone iphone 12 leasen
de nieuwste iPhone 12 bij Swapphone.nl

Een telefoon huren zonder bkr registratie

Geen gedoe met contracten van 1 of 2 jaar maar flexibel opzeggen zodat jouw vrijheid gegarandeerd blijft! Het huren van een telefoon zonder bkr registratie ging nog nooit zo makkelijk. Ga jij voor het nieuwste toestel van Apple? Swapphone iPhone 12?

Of wil liever een ouder model zoals b.v. de iPhone 7, SE, iPhone 8, XS of iPhone 11. Een fijne bijkomstigheid van dit alles is dat er geen bkr registratie plaatsvindt. Omdat swapphone eigenaar blijft van het toestel wordt er geen bkr registratie gedaan.

telefoon huren zonder bkr registratie

Dit betekent niet dat er geen kredietwaardigheidscheck wordt uitgevoerd. De overeenkomst tussen beide partijen moet verantwoord gebeuren en om risico’s op betalingsproblemen te voorkomen voert swapphone automatisch krediettoetsing uit bij EDR Credit Services, Focum en Experian. In deze toetsing wordt gekeken of je een negatieve betaalervaring hebt of lopende incasso’s hebt lopen. Bij Swapphone kan je alleen een abonnement afsluiten met een Nederlands paspoort, ID kaart of rijbewijs.

Telefoon huren

Naast een auto leasen, een wasmachine of zelfs een boxspring kun je dus ook een telefoon huren. Swapphone garandeerd altijd een werkende smartphone. Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als bij de populaire swapfietsen.

Je betaalt een maandelijke bijdrage en voor dat geld krijg je een simlockvrije nieuwe of een net-niet nieuwe telefoon. Je koopt dus niet een toestel maar je huurt deze. De smartphone zal dus geen eigendom worden, je betaalt puur voor het gebruik van de telefoon. Hier een overzicht van de te huren toestellen

apple swapphone

iPhone 12 of Samsung

Er zijn verschillende abonnementen met elk hun eigen prijzen, hoe nieuwer het toestel des te hoger het maandbedrag. Neem bijvoorbeeld de nieuwste iPhone 12. Je kunt deze al vanaf 36,46 euro per maand. Bij elk abonnement ontvang je een hoesje en screenprotector zodat je het toestel zo goed mogelijk kunt beschermen. Swapphone op Youtube:

Hoe kun je alsnog een telefoon krijgen zonder registratie? 

U krijgt geen BKR-registratie als:
 • U het toestel in één keer betaalt.
 • U kiest voor een Sim Only abonnement.
 • Uw toestelkrediet minder is dan € 250,-.

Hiermee kun je een bkr registratie omzeilen. De reden dat men liever het BKR omzeilt, is omdat met een registratie het lastiger wordt om bijvoorbeeld een huis te kopen. Zo’n telefoon abonnement wordt gezien als lening, en hoe meer leningen je uit hebt staan, des te moeilijker het wordt om anders soort leningen te krijgen.

Het gunstige van Swapphone is tevens dat je een Telefoon op afbetaling kan nemen zonder abonnement. Dit is bij providers als T-mobile, KPN, Vodafone vaak niet mogelijk. Het is altijd i.c.m. een simkaart.

Diefstal of schade aan je swap phone.

Net als bij elk ander overeenkomst heeft swap phone nl ook duidelijke afspraken omtrent schade en diefstal aan je toestel. Bij schade aan je telefoon betaal je 50 euro eigen bijdrage, dit is een vastgesteld bedrag. Bij diefstal liggen de kosten wat hoger en bedraagt bij een gestolen telefoon een eigen risico van 150 euro. Je bent verplicht aangifte te doen bij de politie als je een melding doet van diefstal. Voor de actuele voorwaarden kun je op de website van swapphone kijken

telefoon leasen bij swapphone
swapphone lease

Abonnement van stopzetten?

Het is altijd mogelijk om je abonnement te beëindigen bij Swapphone.nl! Met een opzegtermijn van 1 maand. Bij het flexibele contract kun je na 3 maanden opzeggen. Bij het jaarcontract is dit mogelijk na de looptijd van 1 jaar.

Je kunt je abonnement op zeggen door in te loggen op mijn Swapphone.

Voor het terugsturen van je telefoon vragen we aan de volgende eisen te voldoen:

 • zet Zoek mijn iPhone uit
 • Verwijder Apple ID en iCloud
 • Verwijder je Google account
 • inhoud en instellingen wissen

Wanneer bovengenoemde punten niet zijn voldaan kunnen wij de telefoon niet meer hergebruiken en zijn wij genoodzaakt de waarde van het toestel in rekening te brengen. Bestel hier je swapphone

samsung telefoon leasen

Duurzame telefoon leasen

Duurzame inzetbaarheid, levenslange garantie, smartphones huren en swappen aan de deur. Door in te spelen op de verandering in onze samenleving ‘van bezit naar gebruik’ en een bijdrage te leveren aan de circulaire economie kan Swapphone naast Apple nu ook Samsung smartphones aan een groter publiek aanbieden. Bekijk hier de betekenis van leasen. Je gaat immers een contract aan dat maandelijks opzegbaar is

Naast de nieuwste toestellen zijn er ook verouderde modellen beschikbaar die hergebruikt kunnen worden. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. Of bekijk het artikel op rtl nieuws over swapphone

Welke telefoons zijn anno november 2020 hot?


Bestel hier je swapphone

Fiets op wikipedia

swapphone voorwaarden

Bij een lease-overeenkomst waarbij je met swapphone een contract afsluit, is de overeenkomst puur gebasseerd op wederszijds vertrouwen. Je gaat immers een samenwerking aan voor een bepaalde tijd, en ruil voor je geld krijg jij daarvoor een altijd werkende telefoon. Het is dus van belang dat je je aan de spelregels houdt. Hier lees je welke voorwaarden swapphone heeft. swapphone in zijn voorwaarden heeft vastgesteld.

Swapphone Contact

Heb je na het lezen van alle informatie over swapphone.nl nog vragen? Dan kun je via dit contactformulier contact opnemen met Swapphone. Vragen stellen kan via e-mail of telefoon. Het is de bedoeling dat Swapphone binnen 48 uur reageert. Op de pagina vind je ook veelgestelde vragen, wellicht dat daar je antwoord tussen staat.

Contact met Swapphone kan ook telefonisch via: 085-0481941. en zijn ook te vinden op social media. Gevestigd in Breda aan de Neerloopweg 17, met als postcode 4814 RS. Email: Info@swapphone.nl

En als laatste: op alle toestellen van swapphone staat een logo van swapphone.nl om doorverkoop en diefstal en fraude te minimaliseren.

Inloggen bij Swapphone

Ben je al klant bij Swapphone. Klik dan hier om in te loggen bij Swapphone