Leesmap zelf samenstellen? 7 weekbladen, en 1 maandblad per week!

Leesmap zelf samenstellen? 7 weekbladen, en 1 maandblad per week!

Zelf je leesmap samenstellen? Diverse Leesmap Maandbladen.  Stel zelf je eigen tijdschriftenpakket samen bij leesmap.nl. Krijg elke week 7 weekbladen en 1 maandblad. Je hebt keuze uit het compact map en gezinsmap. Bij aanvraag van de leesmap krijg je momenteel een gratis welkomstgeschenk. Sluit direct een leesmap abonnement af

leesmap zelf samenstellen

Leesmap Zelf Samenstellen

Op deze pagina lees je alle informatie over de leesmap. Wat kost Leesmap.nl? En hoe kun je zelf je leesmap samenstellen. Welke abonnement sluit het beste aan bij jou situatie?  Wat zijn de voorwaarden? Ik heb het allemaal voor je uitgezocht en samengesteld tot dit artikel, na het lezen van dit artikel kun je besluiten om de leesmap aan te vragen. Als een van de Goedkoopste, zelf je leesportefeuille samenstellen!

 

 • Leesmap zelf samenstellen
 • Wat kost de leesmap?
 • Hoelang duurt een abonnement?
 • Welke Week en Maandbladen zijn er?
 • Wat zijn de Betaalmogelijkheden

goedkoopste leesmap

Kosten van de Leesmap

Comfortmap

De comfortmap van Leesmap.nl bestaat uit 7 weekbladen en 1 maandblad en is te bestellen vanaf 4,60 per maand. De vanaf prijs wordt bepaald door de leeftijd van de bladen, hoe jonger het blad, des te meer je betaald. > Stel direct zelf je leesmap samen

leesmap zelf samenstellen plaatje

Gezinsmap

Het gezinsmap bestaat uit maar liefst 13 weekbladen en 1 maandblad. Deze ruil je wekelijks om met de bezorger. Het gezinsmap is te bestellen vanaf 5,80,- ook hierbij geldt; hoe jonger het blad des te meer je betaald.

Leestafelpakket (Leesmap zakelijk)

Elke 14 dagen ontvang je minimaal 9 magazines. Deze zijn niet eerder gelezen en worden direct jouw eigendom. Het gaat om niet verkochte exemplaren van de uitgevers (retouredities). Je kunt de bladen niet zelf kiezen, het pakket wordt automatisch samengesteld.

Abonnement op Leesmap.nl

Leesmap heeft diverse abonnementen, als eerst heb je uiteraard keuze tot een vrijblijvend abonnement die je elk gewenst moment kunt opzeggen.

Welkomstcadeau Leesmap:

 • Abonnement van 13 weken: Cadeaubon van 10 euro.
 • Abonnement van 52 weken: cadeaubon t.w.v. 50 euro.
 • Abonnement van 65 weken krijg je de eerste 13 weken gratis.
 • Abonnement van 104 weken: Cadeaubon van 100 euro

Tablet Cadeau

Bij een abonnement op leesmap van 52 weken krijgt u zelfs een tablet als welkomstcadeau. Benieuwd naar alle welkomstcadeaus? Bekijk de welkomstcadeau’s van Leesmap.nl

leesmap bestellen

Goedkoopste leesmap

Als je regelmatig 1 of meerdere tijdschriften koopt, dan ben je met de leesmap veel goedkoper uit, leesmap.nl is de goedkoopste manier om jouw favoriete magazines te lezen. Weekbladen als libelle, autoweek, margriet, panorama, prive, donald duck en nog veel meer.

Voordelen van leesmap:

 • Bezorging aan huis
 • Veel bladen voor weinig geld
 • Mooi welkomstgeschenk bij een abonnement

Leesmap heeft inmiddels meer dan 50.000 tevreden abonnees, word ook abonnee en ontvang een leuk welkomstcadeau’s. Cadeau’s die kunnen oplopen tot wel 100 euro.

leesmap cadeau
welkomstcadeau van Leesmap.nl

Wie is leesmap?

Leesmap.nl is de abonneersite van gezamelijke leesmappen in NL. De grootste aanbieder in Nederland. Leesmap.nl regelt en verwerkt alle nieuwe aanvragen via het internet van de gezamelijk leesmappen bedrijven. Op de website van leesmap.nl zie je direct uit welke leesmappen je kunt kiezen, en dus ook daadwerkelijk bezorgd worden. Lees hier de algemene voorwaarden van de leesmap

Wat is een leesmap? Lees hier het artikel op wiki