Gay Parship Kosten Weten? Review en Prijzen – Online Dating

Gay Parship Kosten Weten? Review en Prijzen – Online Dating

Ben je toe aan een serieuze relatie? Genoeg van Grindr of tindr en op zoek naar huisje, boompje beestje? Dan is GayParship iets voor jou. GayParship is een onderdeel van Parship wat gericht is op dating met hetzelfde geslacht. Ontdek de kosten van Gayparship

gayparship kosten

GayParship Kosten

Bijna 40% van parships leden vind een nieuwe liefde! Een ongekend goed resultaat waar parship trots op is.  Gayparship onderscheidt zich vanwege hun persoonlijkheidstest. Een test die je gratis kunt doen om zo sneller jouw perfect match te vinden.

gayPARSHIP is één van Nederlandse grootste datingsites voor lesbiennes en homo’s. De website richt zich op hoog opgeleide singles tussen de 30 en 55 jaar. gayPARSHIP heeft een sterke reputatie.

Singles vind je op de site met behulp van match-making. gayPARSHIP zoekt singles die bij jou passen op basis van een persoonlijkheidstest. Bovendien heb je de mogelijkheid om met de zoekfunctie zelf te zoeken naar andere singles.

gayPARSHIP Test

gayPARSHIP gebruikt een match making software om mensen bij elkaar te brengen. Na het aanmelden moet er een vragenlijst worden ingevuld die bestaat uit ongeveer 50 vragen. Op basis van de resultaten toont de site profielen van eventuele toekomstige partners die het beste bij je zouden passen.
test gayparship
Naast deze partnervoorstellen, is het ook mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een geschikte partner. In de praktijk blijkt  dat de partnervoorstellen meer resultaat opleveren dan zelf zoeken.

GayParship prijzen

Op deze pagina lees je wat er allemaal mogelijk is met een gratis Gayparship en de Premium Gayparship. Wat kun je wel en wat kun je niet met de abonnementen. Er zijn verschillende premiumpakketten. Hieronder vind je een overzicht van de kosten van Gayparship.

prijzen van gayparship

Gratis Op GayParship:

  • GayParship test doen
  • Lijst met geschikte partners
  • Contactverzoek doen, een glimlach sturen
  • 10 ijsbrekers per week sturen

Single van het jaar bij Gayparship:

Prijzen Gayparship

Zo kun je bijvoorbeel een gratis gayparship test doen, zonder verdere verplichting. Je ontvangt een lijst met geschikte partners (zo check je of Mr Right ertussen zit). Als gratis lid kun je alleen contactverzoeken van Premiumleden beantwoorden.

gayparship

Nadat je jezelf aangemeld hebt voor het premium-lidmaatschap kun je alle diensten volledig benutten. Dit is het verschil tussen gratis en betaald; Onbeperkt kunnen communiceren met leden, berichten lezen, beantwoorden en foto’s uitwisselen. Meld je direct aan bij GayParship

Maandelijkse kosten

Je kunt al gebruik maken van de premium diensten van parship vanaf 19,90 per maand.

Contactgarantie 

gayPARSHIP heeft een contactgarantie. Dit wil zeggen dat een abonnement van 6 maanden gratis met nog eens 6 maanden wordt verlengd, als je niet met tenminste 5 personen in contact bent geweest. Bij een abonnement van 12 maanden wordt het abonnement gratis verlengd als je minder dan 7 contacten hebt gehad in deze periode.

gayparship app

Lidmaatschapkosten gayPARSHIP

Iedereen kan zich kosteloos aanmelden bij gayPARSHIP. Als gratis lid krijg je een goed idee van de werking  van de parship website, maar kun je in de praktijk niet effectief een partner zoeken. Gratis leden kunnen onbeperkt berichten ontvangen, maar slechts 1 bericht beantwoorden.

Duur abonnement Prijs (per maand)
6 maanden € 239,40 (€ 39,90)
12 maanden € 298,90 (€ 24,90)
24 maanden € 477,60 (€ 19,90)

 

gayPARSHIP kost meer dan de meeste datingsites, maar biedt hiervoor wel een hoge kwaliteit aan, en een succesgarantie van 40%. Ook is een voordeel van de hoge prijs dat de meeste andere gebruikers ook daadwerkelijk serieus willen daten. Dit betekent een hogere slagingskans op het vinden van een serieuze partner.

Minder is dat er geen korte lidmaatschappen beschikbaar zijn. De minimaal abonnementsduur is zes maanden. Als betalend lid kun je onbeperkt berichten versturen, alle foto’s bekijken en ook lokaal zoeken naar singles. Verder is het mogelijk om te zien wie je profiel bekeken heeft.

Alles over Online Dating