Nintendo Switch Kiezen bij Vattenfall (Cadeau XL)

Nintendo Switch Kiezen bij Vattenfall (Cadeau XL)

Nintendo  Switch  bij energieenergie met cadeau

Nu met Nintendo Switch Cadeau! Deze actie is tijdelijk

Energie kado in 2021: Regelmatig komt Vattenfall met leuke cadeaus bij een energie-contract.  bijvoorbeeld een BOL.COM cadeaubon ter waarde van 300 euro. 

Een Welkomstcadeau bij Vattenfall.nl voorheen Nuon. Direct een cadeau uitzoeken

Bij een 1 jarig contract van vattenfall kun je nu een cadeau XL kiezen. Bij een 1 jaar stroom en gas krijg je een cadeau t.w.v. van 350 euro.  

energie met kado

Een energiecontract met cadeau. 

Elk jaar maken consumenten de overstap van energiemaatschappij. Tegenwoordig zijn er leuke aanbiedingen te vinden waaronder energie met kado. Je hoeft hiervoor niet direct aan een 3 jarig energie contract vast te zitten. Vattenfall is een van de energiemaatschappijen dat een kado geeft bij een 1 jarig stroom en gas contract.

kado van 350 euro

Vergelijk je de stroom tarieven dan zul je merken dat je niet meer betaalt dan bij andere energieleveranciers zoals eneco of essent. De cadeau’s kunnen oplopen tot wel 350 euro, zo wordt energie afsluiten een leuke ervaring. Op de website van vattenfall.nl vind je alle informatie over deze actie.

energie met cadeau

tv kado

Zo is er ruime keuze in kado’s, zoals een laptop, tablet, tv of cadeaukaart. Kijk op de website naar actuele prijzen en laat direct een offerte opmaken voor een energiecontract. Mocht je na aanmelden toch nog twijfels hebben dan kun je het contract altijd binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

Wie is Vattenfall

Vattenfall Nederland is een nutsbedrijf in Nederland met als activiteit de productie, verhandeling en levering van electriciteit, aardgas en stadswarmte. Voordat het Zweedse bedrijf werd overgenomen heette het bedrijf Nuon. Zo kun je bij vattenfall terecht voor een scala aan producten. Nu ook met het huren van Zonnepanelen. Wist je dat Vattenfall in 2017 ruim 18 terawattuur aan electriciteit heeft geproduceerd? Vattenfall verkoopt gas en electriciteit aan ruim 2 miljoen klanten in Nederland en telt ruim 3500 werknemers.

Wie houdt er niet van een cadeautje? Welk XL Energie Cadeau kies jij? B.v. een cadeaubon van 200 euro van bol.com of toch een TV? bekijk hier direct alle cadeau’s

bol.com cadeaubon 200 euro van vattenfall
cadeaubon bij bol.com

Energie met Kado 2020

Kies Bijvoorbeeld een Airfryer van Philips of een Wehkamp cadeaukaart. Ook kun je kiezen voor een Full HD tv of zelfs een tablet van Samsung. Profiteer van deze tijdelijke exclusieve aanbieding! wees er snel bij. Hier kun je direct een cadeau uitkiezen

energie met kado

Bekijk hier het pdf bestand met een overzicht van cadeau’s die je bij 1 jaar stroom en gas van vattenfall krijgt. Hieronder een aantal video’s van de producten die je cadeau krijgt bij een vattenfall energie xl stroom en gas.

Airfryer XXL Cadeau

Airpods 2 cadeau

Samsung Galaxy Tab 10.1 Cadeau

Nintendo Switch Lite Cadeau bij Vattenfall.nl

Welk cadeau kies je bij stroom en gas?

  • LG Full HD-televisie 32” (81 cm) t.w.v. €299.
  • 200 Euro Bol.com cadeaubon
  • Philips Airfryer XXL t.w.v. €289,99.
  • Apple Airpods 2 met draadloze oplaadcase t.w.v. €229.
  • Huis & Tuin cadeaukaart, t.w.v. €200.
  • Samsung Galaxy Tab A 10.1, 4G, wifi 32 GB t.w.v. €249.
  • Lenovo Laptop 100e 2nd Gen Laptop (11,6”) t.w.v. €260.

 

energie cadeau bij 1 jaar

Een passend aanbod met kado

Je wilt een goed aanbod voor stroom en gas? Kijk daar zorgt vattenfall voor met het EnergieXL Cadeau. Je krijgt bij VastePrijsEnergie tot 1 jaar een cadeau van XL Formaat dat je zelf uitkiest. En je hoeft het komende jaar niet naar je energiecontract om te kijken, is dat niet mooi meegenomen?

vattenfall-cadeau-1-jaar
LG Full HD TV

Cadeau uitkiezen bij 1 jaar stroom en gas

Overstappen naar Vattenfall.nl gaat automatisch. Tijdens het aanmelden voor een energieaanbod krijg je de mogelijkheid om dit door vattenfall te laten doen. Voor welk Kado gaat u? Op vattenfall.nl/kado kies je jouw favoriete kado uit.

cadeau vattenfall 1 jaar

Deal

De actie van vattenfall.nl is momenteel beperkt geldig. Deze actie geldt bij 1 jaar stroom en gas. En wordt ook wel EnergieCadeau XL genoemd. Vaste klanten kunnen punten sparen om zo ook leuke deals te scoren. Deze actie is geldig voor nieuwe klanten. Download de powerpoint presentatie cadeau’s van nuon / vattenfall

Een filmpje van vattenfall. Hierin zie je hoe vattenfall.nl / nuon werkt aan fossielvrij leven. Tot 2019 heetten vattenfall nuon. inmiddels is het moederbedrijf in Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen en werken ze met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel; fossielvrij leven binnen een generatie. Dat is een flinke ambitie. Toch kan het, als we het samen doen. Met onze klanten en onze partners.

 

Zakelijk Energie Vergelijken via Minder.nl – Bespaar tot 650 Euro!