www.telegraaf.nl/aanbieding

www.telegraaf.nl/aanbieding

www.telegraaf.nl/aanbieding

Telegraaf  digitaal abonnement is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de tijdperk van digitalisering. De krant lezen op de computer, iPad, laptop of zelfs op je iPhone in de Telegraaf APP. Online de krant lezen kan met Telegraaf Premium. Een platform waarbij je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Via deze pagina kun je profiteren van 4 verschillende abonnementen, de papieren krant, de zaterdag abonnement, digitaal abonnement en weekendkrant + digitaal van de Telegraaf. >Direct een telegraaf.nl abonnement korting pakken

korting bij www.telegraaf.nl/aanbieding

Je krijgt direct toegang tot de online omgeving waar je met je PC, Telefoon of tablet apparaat het nieuws kunt lezen. Op deze pagina zie je actuele aanbiedingen en kun je de kosten bekijken van een digitaal abonnement van de Telegraaf Media Groep. www.telegraaf.nl/aanbieding aanmelden

Aanbieding op telegraaf digitaal

telegraaf online abonnement
Telegraaf online abonnement

De Telegraaf is een dagblad dat in 1893 is opgericht en landelijk 6 dagen per week de krant verspreidt. Naast de krant is er ook de Telegraaf Privé en Sport. Ook beschikt de telegraaf over een digitaal abonnement, de PREMIUM. Voor op de iPad bijvoorbeeld. Telegraaf digitale abonnement sluit je makkelijk af op de website van de telegraaf. 

Korting op de krant

Ga je liever voor een proefabonnement van de telegraaf? 4 of 13 weken op proef? Alles is mogelijk. Er is voor elk wat wils want er zijn 4 verschillende abonnementsvormen. Op deze pagina lees je welke abonnementen je kunt afsluiten op telegraaf.nl en zie je de actuele aanbiedingen en acties die geldig zijn.

telegraaf digitaal abonnement

Je vraagt je misschien af op hoeveel apparaten je de digitale krant van de telegraaf kunt lezen? Het antwoord hierop is dat je op alle apparaten de krant kunt lezen en kunt delen met huisgenoten/familie. De telegraaf media is te lezen op iPad, Telefoon, Laptop en desktop. Het eerste abonnement van de Telegraaf die we gaan bespreken is de papierenkrant versie;

Telegraaf Abonnement Papieren Krant + Digitaal

 • – Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op telegraaf.nl en in de app
 • – Dagelijks de digitale versie van de papieren krant
 • – Elke zaterdag VROUW en VRIJ magazine
 • – Extra dikke krant op zaterdag
 • – Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat
 • – Aanbieding alleen geldig voor nieuwe abonnees

De Telegraaf abonnement papieren krant afsluiten? De ouderwetse papieren krant van de telegraaf is toch wel voor hen die niets willen missen. Elke dag het meest uitgebreide laatste nieuws lezen. Zes dagen in de week ontvang je de papieren krant en profiteer je van alle digitale voordelen op mijn telegraaf.nl 

Uiterlijke bezorgtijd van de papieren krant is van maandag tot en met vrijdag 07:00. Op zaterdag is de uiterlijke bezorgtijd om 08:00. Je ontvang VROUW en VRIJ Magazine op zaterdag bij de krant in je brievenbus. De postbode komt altijd op tijd. Via deze pagina pak je een leuke korting op de krant, zo word nieuws lezen nog leuker.

Naast de papieren nieuwskrant is er ook de digitale krant en alle artikelen staan ook op telegraaf.nl. Met dit abonnement heb je ook vrij toegang tot de app en kun je hier toegang tot krijgen via de smartphone, tablet, laptop of desktop.

De prijs van dit uitgebreide abonnement is 4,27 per week. Papieren krant abonnement afsluiten

papieren krant telegraaf abonnement

Digitale Telegraaf + Zaterdag papieren krant

 • – Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op telegraaf.nl en in de app
 • – Dagelijks de digitale versie van de papieren krant
 • – Elke zaterdag VROUW en VRIJ magazine
 • – Extra dikke krant op zaterdag
 • – Aanbieding alleen geldig voor nieuwe abonnees

Lees je graag in het weekend? Dan is het Telegraaf zaterdag abonnement zeker iets voor jou. Je ontvangt dan de heerlijk dikke krant op zaterdag, met bijzondere bijlages als VROUW magazine en VRIJ. Zo maak je van ieder weekend, een lekker weekend. En Profiteer ook nog eens van alle voordelen van De Digitale Telegraaf Abonnement. Online lezen van de telegraaf kan 24/7. Op zaterdag is de uiterlijke bezorgtijd 08:00 uur.

telegraaf krant bezorger

Je ontvangt tevens VRIJ en VROUW magazine op zaterdag bij de krant in de brievenbus. De Digitale Telegraaf geeft je volledige toegang tot alles wat De Telegraaf op internet te bieden heeft: Maandag t/m zaterdag de online versie van de krant en de meest uitgebreide Telegraaf PREMIUM-artikelen op telegraaf.nl en de app.

De online editie van de krant is van maandag t/m zaterdag beschikbaar. VRIJ en VROUW magazine zijn tevens online te lezen. Alles van De Digitale Telegraaf is te lezen op smartphone, tablet, laptop en desktop.

Telegraaf digitaal en Zaterdag is €2,62 per week. Ja ik sluit graag telegraaf digitaal abonnement af

Het digitale abonnement van de Telegraaf.nl (iPad Abonnement)

 • Onbeperkt Premium artikelen lezen op de website en in de app.
 • Dagelijks de digitale versie van de papieren krant
 • Elke zaterdag VROUW en VRIJ magazine digitaal
 • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees

Het digitaal abonnement van de telegraaf geeft je volledig toegang tot alles wat De Telegraaf op internet te bieden heeft: Maandag t/m zaterdag de online versie van de krant lezen en de meest uitgebreide telegraaf premium-artikelen op telegraaf.nl en de APP. De digitale editie online is van maandag tot zaterdag beschikbaar. VRIJ EN VROUW magazine zijn tevens online te lezen. Alles van de digitale telegraaf is te lezen op smartphone, tablet, laptop en desktop.

Telegraaf Digitaal is 1,77 per week. Ja ik wil telegraag digitaal direct afsluiten

telegraaf app tv
geen analoog maar digitaal

Premium pakket van de Telegraaf.

 • -Onbeperkt premium artikelen lezen op telegraaf.nl én in de APP.
 • Aanbieding is alleen geldig voor nieuwe abonnees

Met het premium abonnement heb je volledig toegang tot alle artikelen, video’s en podcasts op telegraaf.nl en in de nieuws-app. De artikelen zijn de meest uitgebreide artikelen met een geel label op de website en in de nieuws app. Door in te loggen op mijn telegraaf of in de app met je eigen inloggegevens heb je volledig toegang met jouw smarphone, tablet, laptop en desktop. Met deze abonnementsvorm heb je geen toegang tot De Digitale Telegraaf, bij een digitaal abonnement van de telegraaf heb je daar wel toegang tot.

De prijs van Telegraaf Premium is 1.04 per week. Ja ik wil Telegraaf Premium Afsluiten

Telegraaf digitaal abonnement
Telegraaf digitaal abonnement

De Telegraaf op YouTube

 

 

Wist je dat de telegraaf ook een eigen wikipedia pagina heeft? Bekijk de telegraaf op wikipedia

Een krant om te lezen is altijd prettig omdat je dan altijd op de hoogte bent van het actuele nieuws, lokaal maar ook wereldwijd. Niet voor niets bestaat de telegraaf al meer dan 100 jaar! Een krant die meegaat met de tijd en de ontwikkelingen waardoor ze telkens u op de hoogte kunnen blijven houden van het laatste nieuws. Online de krant lezen, op uw iPAD, smartphone of laptop was nog nooit zo makkelijk. Via mijntelegraaf.nl inloggen en direct het laatste nieuws lezen, hoe makkelijk kan het zijn? De voorwaarden van de abonnementsvormen zijn ook zeker aantrekkelijk. Als consument heeft u zeker profijt van de laatste aanbiedingen die de telegraaf te bieden heeft.

 

Afvallen met de C9 Detox

 

#zaterdagkrant #weekendblad #telegraaf #digitaal #nieuwslezen #krant #ipad #iphone #dagblad #papierenkrant