Lid worden van de EO (Evangelische Omroep)

Lid worden van de EO (Evangelische Omroep)

EO Lidmaatschap

Lid worden bij de EO kan al voor slechts 18 euro per jaar. U steunt daarmee de evangelische omroep. Het lidmaatschap kunt u desgewenst op ieder ogenblik opzeggen. Staat u achter de visie van de EO? Neem direct een kijkje en word lid van de EO.

eo lidmaatschap

EO Lidmaatschap Visie

De EO geloof namelijk in het vertellen van mooie en krachtige verhalen. die mensen raken, die mensen inspireren. Dat doen we bij de EO. Programma’s en evenementen zoals De Anti Pest Club en de EO-Jongerendag zijn bekende voorbeelden van de manier waarop de EO deze verhalen vertelt. Steun deze visie door een lidmaatschap te nemen van de EO. Ons bestaansrecht wordt gevormd door leden en daarom vragen we Nederland om lid te worden van de EO, voor slechts €18 euro per jaar.

Voordelen van het lidmaatschap

  • Draag je bij aan events bijvoorbeeld de EO-Jongerendag en Nederland Zingt Dag
  • Ontvang je ledenvoordelen en kan je deelnemen aan leuke acties
  • Ontvang je 1x per jaar het EO Magazine
  • Draag je bij aan een blijvend christelijk geluid in de media
  • Ben je onderdeel van de grootste christelijke community van Nederland
  • Aftrekbaar van de belasting

 

lid worden bij de eo

 

Eo-Acties

Door eo-acties.nl kan men zien wat de EO doet, maakt en waar het voor staat als bedrijf. Omdat het voortbestaan van de EO afhankelijk is van het aantal leden wordt er op deze plek oproep gedaan om lid te worden van de EO voor €18 per jaar. Alleen door leden kan de EO verhalen blijven vertellen die mensen raken en inspireren. Verhalen die krachtig, mooi en altijd relevant zijn.

Waarom de EO?

De EO is een unieke omroep op tv. Als enige omroep in Nederland hebben we de durf om over God te vertellen die van je houdt, niet om wat je doet maar om wie je bent. We willen laten zien hoe mensen bij Jezus steeds weer op verhaal kunnen komen. Die bijzondere liefde is te mooi om voor onszelf te houden. We zijn er voor iedereen.

EO Belasting aftrekbaar

De Evangelische Omroep is een erkende algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent voor jou dat jouw donaties voor het werk van de EO aftrekbaar zijn bij de belasting. Dit geldt ook voor het lidmaatschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.