C9 – Detox kuur

C9 – DetoxAfvallen hoort makkelijk en snel te gaan. Vind je ook niet? Maar hoe doe je dat? En hoe blijf je fit nadat je bent afgevallen? De C staat voor Clean en de 9 voor het aantal dagen. En dat is waar dit product van Forever Living over gaat; schoonmaken in slechts 9 dagen. Deze kuur kan jou daarbij helpen. Op deze pagina lees je alles over de C9

 

c9

 

c9 nederland

 

C9 Detox Kopen NL

 

c9 belgie

   C9 Detox Kopen BE

 

 

Na aanschaf van de c9 kun je ervaringen delen in de facebookgroep. Hier vind je ook recepten, tips en kun je ondersteuning krijgen indien nodig. Hier kun je contact leggen met andere deelnemers van de Clean9 en werkt extra stimulerend. meld je  hier aan voor de Forever C9 Facebookgroep

Waarom de C9 Detox?

 • Google reviews: 4,9 uit 5 ***** van de c9 detox
 • 95% tevreden tot uiterst tevreden klanten
 • Gemiddeld 3 kilo afvallen in slechts 9 dagen
 • Kortdurende kuur met verbluffende resultaten
 • 30 Dagen Geld Terug Garantie 
 • Naast afvallen óók Detoxen

 

clean 9 kopen

Wat kan ik van de C9 detox verwachten?

Een duidelijker en overzichtelijke detox kuur bestaat er niet. Het F.I.T Progamma van Forever Living helpt je om gebalanceerd en bewuster in het leven te staan. Van dag 1 tot 9 word je meegenomen door het receptenboekje van de Clean 9. Het C9 Pakket is verkrijgbaar in de smaken; Peach, Berry en de normale Clean 9 pakket. Tevens kunt u kiezen welke smaak eiwitten shake u wilt; Vanilla en Chocolate.

Dit boekje is samengesteld door diëtisten en sportadviseurs. Tijdens de 9 dagen afslank-kuur mag je verschillende soorten groenten en fruit eten i.c.m. een eiwittenshake. > Bekijk hier het receptenboekje van de C9 Detox

c9c9 receptenboek

Resultaten van de c9

De Clean 9 kent vele resultaten maar de 3 meest voorkomende resultaten zijn:

 • Fitter gevoel na slechts 2 dagen kuren
 • Na 9 dagen gemiddeld 3 kilo afgevallen
 • Gave huid door het gebruik van Aloe Vera

Tijdens de C9 detox kuur drinkt u voornamelijk Aloe Vera Drank.  Er zijn verschillende ervaringen vastgesteld van mensen die de C9 hebben gedaan. Op Youtube staan diverse filmpjes 

Actuele nieuws over detox, ontslakken doe je zo:

bekijk de Telegraaf detox nieuwsberichten

c9 kopen

Waarom een Aloe Vera Kuur?

Aloe Vera heeft een ontgiftende werking en helpt om afvalstoffen uit het lichaam te halen. De sap van Aloe Vera helpt je darmen te reinigen én ondersteunt de lever bij het ontgiften. Naast de eiwittenshake en Aloe Vera zit in het pakket ook cafeïne capsules die je op natuurlijke wijze een extra energie boost geven.

De Aloe Vera kuur van 9 dagen is een detox kuur van Forever Living. Het dieet is samengesteld door dietisten en sportadviseurs. Afvallen ging nog nooit zo makkelijk.  Lees hier alles over Aloe Vera

eventuele bijwerkingen: 

In principe heeft de c9 van forever living geen bijwerkingen. Wel kan het voorkomen dat u vaker naar de toilet moet i.v.m het detoxeffect. Tijden het detoxen worden afvalstoffen uit uw darmen gehaald en deze worden op een natuurlijke wijzen door uw lichaam afgescheiden, en dat alles met de forever c9 kit.

Soms jarenlang opgeslagen gifstoffen krijgen eindelijk de kans om het lichaam te verlaten, dit is de wonderbaarlijke kracht van Aloe Vera. Niet voor niets voelen gebruikers van de clean 9 een algeheel fitter en energieker gevoel.  C9 bestellen

aloe vera kuur c9 detox

Wat zit er in het C9 pakket?

Bij het kopen van de C9  kun je de volgende producten verwachten:

 • Forever Aloe Vera Gel (2x 1 Liter)
 • Forever Lite Ultra Shake (Vanille of Chocolate) 
 • Forever Garcinia Plus (54 Softgel tabletten)
 • Forever Therm (18 Tabletten)
 • Forever Fiber (9Sticks)
 • Een Shake beker
 • Meetlint
 • C9 Brochure (Nederlandstalig)

Zoals je ziet bevat de C9 kuur een scala aan producten. Al deze producten helpen je de komende 9 dagen verantwoord en snel af te vallen.

Wat kost de C9 Detox?

De C9 Detox kopen? De prijs van de Aloe Vera kuur is momenteel €129.34,- in de officiele forever shop. PAS OP: Als u de kuur niet via de officiele shop van Forever Living koopt kan de tevredenheidsgarantie van 30 dagen komen te vervallen 

c9 detox

C9 en Zwangerschap

Een veelvoorkomende vraag is; Mag ik de C9 gebruiken na de zwangerschap

Omdat je veel groenten en fruit mag eten gedurende het programma en de kuur juist geschikt is om op korte termijn gewicht te verliezen is het bij uitstek een goede detox-kuur om na de zwangerschap te volgen.

Let op: Het programma mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap.

De Detox kuur van Forever heeft meerdere benamingen:

Het programma van Forever Living kent meerdere benamingen en om verwarring te voorkomen staan hieronder de veelvoorkomende benamingen van de C9. Het programma van Forever Living is erg populair, mede vanwege de natuurlijke ingrediënten.

 • C9
 • Clean 9
 • Forever C9
 • Forever Clean 9
 • C9 Kuur

Vragen over de C9 Detox?

Neem contact op als je meer informatie wilt over de C9 detox.

c9 belgie

   C9 Detox Kopen BE

 

 

c9 nederland

C9 Detox Kopen NL

 

 

Filmpje van de C9 kuur waarin Sarah Matyjasik ( Coach)  uitlegt wat de Clean 9 voor je kan betekenen. Fit Ambassadeur Sarah doet het programma meerdere keren per jaar en is lovend enthousiast over de C9. Met een beperkte calorie inname en meer bewegen i.c.m. het C9 Programma ga je al snel resultaat boeken. Niet alleen fysiek maar ook mentaal zal je je beter voelen. In het filmpje verteld Sarah ook over de verschillende producten die in de C9 pakket zitten, zoals de Forever Fiber en Garcina Plus tabletten.

Op wikipedia ;

Artikel : Alles over Aloe Vera

Artikel: Wat is ontgiften

Ontgiften, drainage, detoxen, ontslakken is de in de natuurgeneeskunde een term voor het intern reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen.

aloe vera sap kuur

Hoewel het lichaam beschikt over een zelfgenezendvermogen en het vermogen om zich te ontdoen van gif- en afvalstoffen door de lever en nieren,  kan dit ondersteund worden door ontgiftingstherapieën bijvoorbeeld met de C9 detox.

Waar is de C9 Detox te koop?

C9 Forever

De detox is bij diverse distributeurs te koop in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Assen, Groningen, Leeuwarden, Lelystad, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg.

Echter kun je de C9 Fit Programma voornamelijk Online bestellen in de Forever Living Shop. De C9 word bijvoorbeeld ook op bol.com en marktplaats.nl verkocht. Pas op want als u niet via de officiele Forever Living Webshop besteld dan komt de aankoopgarantie te vervallen

forever clean 9 bestellen

Blij met de Clean 9 Resultaten? Start met de F15

Heb je de Clean 9 succesvol afgerond dan kun je beginnen met het F15 programma van Forever Living. Dit programma duurt 15 Dagen en is dé opvolger van de C9. Ook dit programma is bewezen effectief en helpt je doelen te bereiken. Afslanken ging nog nooit zo makkelijk. Bestel het F15 Programma hier.

F15 programma

F15 Kopen

Het F15 programma is de volgende stap op weg naar beter voelen en er beter uitzien. Of je net begint met sporten of al veel ervaring heeft, de F15 heeft meerdere niveaus. Het F.I.T. F15 beginners pakket kun je het best nemen als je een gezondere lifestyle wilt. Mocht je een stapje verder willen dan kun je beginnen met de Intermediate van het FIT Programma, vaak wordt dit programma gebruik als je al dagelijks gezond eet en sport. Beschik je al over veel kennis over voeding en sport je wekelijks? Ga dan voor de F15 Advanced. 

Elk fit programma van Forever Living kun je kiezen tussen verschillende smaken. Vanilla en Chocolate. 

Start vandaag nog met Afvallen en Detoxen!

Ben jij klaar voor een transformatie? Bekijk wat een 9 dagen dieet voor jou kan betekenen. Wist je dat Forever Living ontzettend veel waarde hecht aan de tevredenheid van de klant? Op al haar producten ontvang je een aankoopgarantie van 30 dagen. Je kunt de kuur uitproberen en mocht je niet tevreden zijn kun je de c9 kosteloos retourneren.

c9 dieet

Forever Living is een netwerkmarketing bedrijf en is gevestigd in Baarn. U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt m.b.t. je bestelling. De C9 Bestellen doe je hier in de officiële shop van Forever Living. 

 

Korting op de C9?

Bekijk het filmpje hoe je korting krijgt op de C9 Detox

Gratis links plaatsen – Plaats geheel gratis uw link.

Saskia over de Clean 9: 

Saskia: ‘ Toen ik de forever clean 9 ging bestellen had ik al wat research gedaan online. Het was precies wat ik zocht, namelijk een detox en afvallen in 1. Via een vriendin had ik gehoord over de c9 en zij was er laaiend enthousiast over.  Ik was blij verrast toen het c9 pakket bij mij binnenkwam. Een mooie verpakking, het c9 boekje, een handleiding, wat je wel en niet mag eten, alles stapsgewijs uitgelegd.

Dag 1 en 2 vond ik best moeilijk. Het omswitchen van mijn eetpatroon en overgaan op Aloe Vera drank was best een behoorlijke switch, toch lukte het mij om mij aan het dieet te houden. Op dag 3 begon ik echt veel verschil te merken en met name in mijn energielevel. Ik had gedurende de dag veel energie en ik had geen dipjes meer zoals ik voorheen altijd had.

Het fijne vond ik dat ik gewoon mijn dagelijks fruit mocht nuttigen en na wat research online had ik heerlijke recepten gevonden die aansluitte bij het clean 9 dieet. De kuur viel al met al reuze mee. Na afloop op dag 9 ben ik ruim 4 kilo afgevallen. 

Ik sprak overigens ook met yvonne over haar ervaringen met de clean 9 detox kuur. Een uitgebreid verslag over haar bevindingen van de C9.

c9 detox

Interview Yvonne:

Yvonne is 39 en woont samen met haar man en 2 kinderen van 12 en 16 jaar oud.

Yvonne, Waarom heb je de C9 detox aangeschaft?

Ik voelde me futloos en was op zoek naar iets om me fitter en energieker te voelen, zodoende kwam ik erachter dat een reinigingskuur daarbij helpt. Niet veel later hoorde ik via een vriendin dat ze positieve resultaten met de Clean 9 had behaald.

Voldeed de Clean 9 aan je verwachtingen?

Ja en nee, ik had namelijk niet verwacht dat het zulke mooie resultaten op zou leveren. in 9 dagen tijd ben ik 2,6 kilo lichter en voel ik me weer helemaal fit. De negen daagse detox was wel even aanpoten. Ineens verander je van eetpatroon en dat is even wennen.

Zou je de Clean 9 aanraden aan vrienden/familie?

Inprincipe wel maar de clean 9 is niet voor iedereen bedoeld. Als je heel erg aan structuur gewend bent zou ik het nog eens extra overwegen.

Wat zijn jouw top 3 voordelen van de C9 detox?

Meer energie door het detoxeffect

Afslanken

Bewustworden van mijn eetpatronen

nummer 3 wil ik graag toelichten. toen ik begon met de clean 9 kuur besefte ik me ineens wat ik allemaal mijn lichaam binnenwerkte, de dingen die ik at waarvan ik dacht dat ze gezond waren, bleken vol met suiker te zitten!

Niet voor niets voelde ik me suf en duf. De bloedsuikerspiegels die constant heen en weer slingerde maakte dat ik me futloos en moe voelde. Door de clean 9 ben ik bewuster gaan eten en heb ik mijn energiepeil in balans.

Yvonne, bedankt voor je tijd!

C9 Recensies

Facebook Comments
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

C9 Detox
Average rating:  
 6 reviews
by Marcel on C9 Detox
C9

Ik heb de aloe vera kuur net afgerond! Ben erg blij met de resultaten. Ik las elders wat negatieve ervaringen maar dat bleek reuze mee te vallen. Ik voel me top.

by Josh on C9 Detox
Super

de c9 detox doe ik inmiddels voor de 3 de keer en het is echt een super kuurtje, 9 dagen met sommige dagen een btje moeite maar zeker de moeite waard. prijs kwaliteit verhouding vind ik ook oke.

by Monique on C9 Detox
c9 detox is super!

Nooit gedacht dat de c9 detox zulke resultaten zouden geven. Ik ben aangenaam verrast. Ik ga hem zeker nog een keer doen later dit jaar!

by Loes on C9 Detox
Veel Aloe Vera

De c9 kuur heeft gedaan wat ik zocht, namelijk een fitter gevoel en 2 kilo kwijt. Persoonlijk vond ik wel dat ik veel aloe vera moest drinken.

by Marloes on C9 Detox
clean 9

ik heb positieve ervaringen met de clean 9. De eerste dagen vond ik wat lastig omdat je je voedingspatroon aanpast. Na drie dagen voelde ik me al fitter. ik vroeg me af of het normaal is dat ik vaker naar de toilet moest. Komt dat door de kuur?

Antwoord Admin: Beste Marloes, door de c9 kuur kun je vaker naar de wc moeten. Dit komt door het detox effect wat de kuur heeft. Afvalstoffen verlaten je lichaam. Belangrijk is om veel water te drinken, dit staat ook in de gebruiksaanwijzing.

by John on C9 Detox
C9 Detox review

ik ben 4 kilo afgevallen met de c9 detox en ik voel me lekker in mijn vel. Ik had het soms wel zwaar maar heb het toch doorgezet. ik voel me ook lekker fit.

× Stel je vraag via WhatsApp