Libelle Tijdschrift Abonnement Aanbieding

Libelle Tijdschrift Abonnement Aanbieding

Libelle Tijdschrift Abonnement Aanbieding

Libelle tijdschrift abonnement nemen? Libelle is het grootste vrouwenblad van Nederland en bestaat al sinds 1934! Niet voor niets is dit tijdschrift verkozen tot bestgelezen magazine van Nederland.

mini abonnement libelle

Een Libelle abonnement komt wekelijks op je deurmat en staat boordevol leuke nieuwtjes en trends. Wist je dat je tegenwoordig ook een Mini-abonnement van Libelle kunt afsluiten? 

Libelle Aanbieding:

Libelle-aanbieding-abonnement
Nu tijdelijk voor maar 16,95 per maand. Bekijk de Libelle Aanbieding

Libelle Mini Abonnement

In de zomer ontvang je een 300 pagina’s dik zomervakantieboek. In de winter ontvang je puzzels, recepten, kleurplaten, spellen, vakantietips en leuke verhalen. Libelle biedt verschillende specials in tijdschriftvormen; tuinieren en wonen. De bookazines zijn boeken in een vorm zodat je onderweg of thuis lekker kunt lezen.

libelle abonnement aanbieding

Libelle Abonnement

Naast de losse nummers van Libelle zijn er verschillende abonnementen beschikbaar. Een Libelle tijdschrift abonnement kun je ook online bestellen. Zowel mini abonnementen als een 2 jarig abonnement, soms met leuke cadeau’s zoals een luxe leren tas, serviesgoed of een wellness verzorgingspakket. Bekijk hier alle actuele aanbiedingen van Libelle

Libelle.nl – video

Prijs van een Libelle Abonnement

Met deze abonnementen krijg je veel extraatjes en maak je elke week kans op leuke prijzen. Daarnaast kun je als abonnee snel sparen voor coole uitjes en producten met korting. Libelle heeft de beste aanbiedingen en deals, zodat je altijd goedkoper uit bent dan in de winkel. Libelle tijdschrift abonnement ook online lezen? Dat kan, en zit inbegrepen in je abonnement!

Neem dan nu een abonnement, pak die korting en bespaar jezelf een ritje naar de winkel

libelle

Je vraagt je wellicht af wat de kosten van Libelle per week zijn. Hieronder vind je de actuele prijzen van Libelle:

Kosten abonnement op Libelle:

  • 1,62 per week –  Libelle Digitaal Basis
  • 2,31 per week –  Libelle Digitaal
  • 3,75 per week – Libelle

De kosten van het abonnement vindt plaats door een automatische incasso. Het afgesproken bedrag wordt per betalingstermijn van je rekening afgeschreven.

Wie is Libelle?

Libelle is authentiek, persoonlijk, warm en gezellig. Telkens weer blijkt dat in deze herkenbaarheid een grote kracht schuilt. De band met de doelgroep is zonder meer fenomenaal te noemen. Abonnees blijven vaak jarenlang lid omdat Libelle zo’n leuk gevarieerd aanbod aan kennis deelt. Ontdek Libelle.nl

Wist je dat je op Youtube Libelle TV kunt volgen. Wekelijks worden hier interessante video’s geplaatst met handige tips, trics en nieuwtjes. Zoals onderstaande “Lifehack” video waarin wordt uitgelegd hoe je zelf een kruidenolie voor je Salade maakt.

Libelle Cadeau

Libelle weet precies wat vrouwen willen lezen, zien, horen en meemaken. Daarom heeft Libelle content en momenten waar elke vrouw inspiratie uit haalt om het leven nog leuker, gezelliger en gemakkelijker te maken. Libelle verrast haar abonnees regelmatig. Om zo iedereen die een abonnement heeft te laten genieten.

libelle cadeau

Libelle Zomerweek

Wekelijkse magazine vol inspiratie, tot verschillende specials met boeken, agenda’s. Kookboekjes, puzzelboeken, en het grote online platform van Libelle.nl en Libelle.tv. Ook organiseert Libelle het leukste feestje van het jaar. Namelijk Libelle’s Zomerweek. Bekijk hier de Abonnementen

Het blad is een groot succes. De Nederlandse vrouw leest graag over huishouden, mode, gezin en opvoeding. Doet inspiratie op met de geweldige kookboeken, heerlijke gerechten voor de verschillende seizoenen.

De zomerweek van Libelle:

Achtergrond van het tijdschrift

Wist je dat tijdens de tweede wereldoorlog libelle moest ophouden met bestaan? De duitse bezetters hadden een stop gezet vanwege de papierschaarste. In maart 1946 lag het vakblad weer op de deurmat. Tot vreugde van lezeressen. Prakische tips, achtergrondinformatie en ontspanningsverhalen. Door de grote veranderingen in de jaren 60 veranderde libelle ook.

libelle

Steeds meer mensen abonneren op Libelle

De samenleving kwam meer in aanraking met ontkerkelijking, drugs, emancipatie en communes deden hun intrede. Ook begon de opmars van Televisie. Er ontstond in die periode meer vrije tijd en Libelle kreeg steeds meer abonnees. De artikelen in het tijdschrift veranderde mee met onderwerpen als seksualiteit, huwelijk, relaties en werkende vrouwen.

voorkant van een libelle tijdschrift

Later in de jaren 70 en 80 zette de veranderingen door. Meer opleidingsmogelijkheden voor vrouwen, echtscheidingen, individualisering. Libelle kon er niet omheen, de redactie en het team bleven de ontwikkelingen omtrent de lezers volgen. Het blad bleef praktisch en redelijk. Dat maakt dat steeds meer mensen abonneren op de Libelle.

Libelle.nl & Libelle TV

Sinds begin 20ste eeuw heeft Libelle ook een eigen website en Libelle TV. Een mediaplatform waarmee het blad haar lezers nog meer vermaakt. Lezers kunnen met elkaar communiceren en de website biedt plaats en ruimte voor enquêtes, columns en polls. Zo kun je er een abonnement afsluiten, vaak met een leuk cadeau of aanbieding.

Bekijk Libelle op Wiki

 

Hoe log je in op Libelle.nl?