Beterhoren.nl/test

Beterhoren.nl/test

IOp zoek naar een hoortoestel? En wilt u een Gratis hoortest bij beter horen doen? Maak Direct een afspraak bij beterhoren.nl om een gehoortest te doen. Dan komt u erachter wat dat kost en welk gehoorbescherming het best bij u past.  Met een professionele gehoortest komt u erachter hoe het met uw gehoor gesteld is.

beterhoren.nl/test

Gratis hoortest beterhoren.nl

Uw oren zijn belangrijk. Daarom is het goed om af en toe een check te doen. Tegenwoordig is de techniek zo ontwikkeld dat je hele mooie hoortoestellen hebt. www.Beterhoren.nl is vooruitstrevend op het gebied van gehoor. Met meer dan 100 winkels in Nederland is er ook een beter horen bij u in de buurt. Bijvoorbeeld in de grote steden als Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Groningen, Maastricht en Eindhoven. Bij beterhoren.nl maakt u vrijblijvend en gratis een gehoortest.

gratis hoortest beter horen
Gratis uw oren testen

Gehoorbescherming

Een apparaat met piepjes test uw oren en naderhand krijgt u te horen wat uw oorleeftijd is. Zo komt u er direct achter of u gehoorbescherming nodig heeft. Beter horen heeft regelmatig  een actie op de gehoorbescherming

Gehoorbescherming op maat

Beterhoren maakt gehoorbescherming op maat. Gehoorbescherming voor volwassenen én kind. Uw verzekering vergoedt grotendeels de kosten. Tijdens een gesprek in de winkel kijken zo door middel van een zeer acurate test welk gehoorbescherming u nodig heeft, en word deze speciaal op maat gemaakt. Plan een afspraak bij u in de buurt.

Vergoeding hoortoestel

Bij beterhoren.nl krijgt u via de verzekering een vergoeding op uw gehoortoestel. Dit is altijd minimaal 75% van de verkoopprijs. De totaalprijs die u zelf betaalt is afhankelijk van uw verzekering en eigen risico, het is altijd handig om gratis en vrijblijvend te komen kijken wat het precies kost. Om een test af te nemen in een van de beterhoren.nl boek je hier een gratis hoortest.

Direct een afspraak inplannen om uw gehoor in een van de vestigingen te komen testen? Maak direct een afspraak. Indien gewenst kunt u direct een gehoorapparaat bestellen. Regelmatig kunt u van leuke acties profiteren. Met ruime openingstijden en vele vestigingen door het hele land. Let op tijdens Corona zijn er aangepaste openingstijden. 

beter horen afspraak maken

Gratis hoortest met piepjes

Omdat beterhoren.nl u graag van service is biedt beter horen u GRATIS en VRIJBLIJVEND een gehoortest aan. De audicien zal dan d.mv. een apparaat uw gehoor meten aan de hand van geluiden. Vraag direct een gratis hoortest aan bij u in de buurt

U krijgt een koptelefoon op en vervolgens worden er verschillende piepjes afgespeeld in uw linker en rechteroor. Terwijl u het piepje hoort moet u op een knopje drukken. De piepjes zullen harder en zachter en in verschillende decibellen worden afgespeeld. Zo kan de audicien precies weten hoe het met uw gehoor ervoor staat.

Hoortoestellen A Merken

Bij BeterHoren.nl werken we alleen met goede A-merk hoortoestellen. U kunt dus het meest innovatieve toestel verwachten. En de range in modellen en kleuren is eindeloos. Wist u dat u bij ons elk gehoortoestel altijd gratis kunt testen? Kom langs en ontdek het. Een Gratis hoortest beter horen laten uitvoeren. beterhoren.nl/test

afspraak inplannen voor een hoor test

U mag van Beter Horen vijf jaar excellente service en onderhoud verwachten na het kopen van een hoortoestel of hoorhulpmiddel. De audiciens vertellen u er alles over in de winkel. Vraag een hoortest aan

Naast hoortoestellen en hoorhulpmiddelen vindt u in onze Beter Horen winkels ook alles om uw gehoor goed te beschermen. Zoals oordoppen voor allerlei situaties, van slaapoordoppen tot muziekdoppen.

Typen hoortoestellen

Gehoorapparaten bestaan in verschillende soorten en maten. Er zijn kleine toestellen die geheel in de oor gedragen worden, maar ook toestellen die gedeeltelijk of helemaal buiten het oor gedragen worden. Bij Beter Horen gaan we graag samen op zoek naar het soort hoortoestel dat het beste bij u past.

gratis hoortest beterhoren

Audicien bij u in de buurt

Met meer dan 200 vestigingen is beter horen altijd bij u in de buurt. Met name in grote steden maar ook in de kleine plaatsen is beter horen te bezoeken. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle, Breda, Nijmegen, Arnhem, Assen, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Vlissingen, Apeldoorn, Lelystad, Den Helder, Zoetermeer, Voorburg, Delft, Gouda, Alphen A/d Rijn, Almere, Alblasserdam

Maak een afspraak en bezoek de winkel

beter horen vestigingen
winkel van beter horen

Hulpzame bron: Audiogram 

C9 

Yves Rocher

 

gratis hoortest beter horen. Beterhoren youtube video : beterhoren.nl/test