Geld Verdienen met je Spotify Playlist als een ‘Curator’

Geld Verdienen met je Spotify Playlist als een ‘Curator’

Geld verdienen met Spotify als Curator / Playlist houder

Geld verdienen met je spotify-playlist? Heb je 400 of meer volgers op je playlist? Dan kun je jezelf aanmelden bij Playlistpush.com, een platform waar je jezelf kunt aanmelden als ‘Curator’. Heb jij nog geen playlist, scroll dan naar onder voor 5 handige tips hoe je snel en eenvoudig een eigen playlist maakt, en deze laat groeien!

 

  • Wat is een curator
  • Hoeveel kun je verdienen met je playlist
  • Hoe werkt playlistpush.com
  • Groei je eigen playlist
playlistpush.com
Start met verdienen > Maak een account aan op Playlistpush.com

Afhankelijk van het aantal volgers + activiteit van deze volgers, krijg je een bedrag aangeboden om liedjes te reviewen. Je bent niet verplicht om een liedje op je playlist te plaatsen, je krijgt betaalt voor het ‘reviewen’ van een song. Leuk verdienen toch?

Cashen met je afspeellijst

Bij playlistpush.com kun je jouw playlist aanmelden bij minimaal 400 volgers. Vervolgens analyseert playlistpush jouw lijst voor een maand om te kijken hoevaak jouw volgers de playlist afspelen. Hoevaker je playlist wordt afgespeeld des te meer geld je aangeboden krijgt, dit kan uiteindelijk oplopen tot 15 dollar per liedje om te reviewen. Je moet dan wel een hele grote playlist hebben.

geld verdienen met spotify

Wat is een playlist curator?

Iemand met zijn eigen playlist die volgers heeft is in feite een curator. Tussenpersonen zoals playlistpush vragen minimaal 400 volgers als je jezelf wilt aanmelden als playlist curator.  Heb je jezelf aangemeld als curator dan kun je beginnen! Zodra je liedjes moet gaan beoordelen krijg je een mailtjes van playlist-push, die er zo uitzien:

playlistpush geld verdienen

Maar hoeveel kan ik verdienen met mijn spotify Playlist?

Zelf heb ik momenteel een playlist met ruim 2500 volgers waar best veel naar mensen luisteren. In het begin had ik 400 volgers en kreeg ik in het begin 1,25 voor een liedje om te beoordelen. Momenteel krijg ik 6,25 dollar voor het beluisteren en reviewen van liedjes.

In deze video wordt nog eens uitgelegd hoe je jezelf aanmeld bij playlistpush.com

Spotify en playlistpush.com

Omdat ik een spiritueel playlist heb, krijg ik minder aanvragen van reviews dan wanneer je een pop of rock playlist hebt, desalniettemin ontvang ik toch maandelijks ruim 50 of meer. Gemiddeld review ik 3 liedjes per week. Aangezien spotify blijft groeien denk ik dat ook playlistpush zal blijven groeien.

geld verdienen met spotify playlist
verdien geld met je playlist

Snelle uitbetaling 

Reken je jezelf niet gelijk rijk, vooral niet in het begin. Omdat Playlistpush je playlist moet analyseren maar je bouwt langzaam maar zeker een leuk bedrag op. Zie het als een extraatje. Bij elke 20 dollar die je verdiend kun je het via paypal uit laten keren, dit bedrag ontvang je binnen 4 werkdagen op je bankrekening.


 

5 Tips voor een goede playlist:

  • Bedenk een naam voor je lijst waar mensen op zoeken
  • Word fan van je eigen playlist
  • Deel je playlist met je vrienden / facebook
  • Update liedjes en zorg voor afwisseling
  • Meld je aan bij playlistpush.com

 

Ook zijn er andere platformen waar je geld kunt verdienen met je playlist. Echter is playlistpush een van de weinigen waar je echt leuk geld verdiend. Ik heb zelf een aantal geprobeerd en heb dat inmiddels ondervonden.